Hayatta Kalma Oyunları PC Önerisi

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
128 mb ekran kartımı !? Neyse bu arada hayatta kalma oyunu değil diyorsun.Yazık...Left 4 Dead 2'yi bilmeyen demekki varmış.
biliyorum o zombili bir oyun (oyunda başladığınızda 4 kişi bulunuyor single modunda bu 4 kişi ile [1 i siz oluyorsunuz]birlikte a noktasından b noktasına gitmeye çalışıyoruz tabi zombiler devamlı yolumuzu kesiyor)hayatta kalma değil her önüne gelen zombili oyunu hayatta kalma oyunu sanma
günde en az 2 saat arkadaşlarla oynuyorum ne diyorsun

Son düzenleme:

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
biliyorum o zombili bir oyun (oyunda başladığınızda 4 kişi bulunuyor single modunda bu 4 kişi ile [1 i siz oluyorsunuz]birlikte a noktasından b noktasına gitmeye çalışıyoruz tabi zombiler devamlı yolumuzu kesiyor)hayatta kalma değil her önüne gelen zombili oyunu hayatta kalma oyunu sanma
günde en az 2 saat arkadaşlarla oynuyorum ne diyorsun
A ve b noktası ne alaka ?Ayrıca gördüğüm her oyun hayatta kalma demiyorum ki.Düşün başlangıctan diğer sığnağa kadar hayatta kalmamız gerekmezmi ?

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
A ve b noktası ne alaka ?Ayrıca gördüğüm her oyun hayatta kalma demiyorum ki.Düşün başlangıctan diğer sığnağa kadar hayatta kalmamız gerekmezmi ?
başlangıçtan diğer sığınağa gitme olayına A noktasından B noktasına gitmek diyoruz
ve evet ordan oraya giderken hayatta kalmamız gerekiyor ama arkadaşımız Dayz , infestation veya minecraft tarzı hayatta kalma oyunlarını kast ediyor
neyse tartışmayalım şimdi yoksa 2 mizde uyarı/ban yiyeceğiz O.o

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlangıçtan diğer sığınağa gitme olayına A noktasından B noktasına gitmek diyoruz
ve evet ordan oraya giderken hayatta kalmamız gerekiyor ama arkadaşımız Dayz , infestation veya minecraft tarzı hayatta kalma oyunlarını kast ediyor
neyse tartışmayalım şimdi yoksa 2 mizde uyarı/ban yiyeceğiz O.o
Evet öyle oluyor ama Bazı senaryolarda hayatta kalmak gerek

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz geçin dalganızı adamla Mario diye , aynı hale siz düşeydiniz bilirdiniz. Forumda iyi ki küfür yasak yoksa çok kötü şeyler olacaktı :D