BatinReiz111 Plugin Paketi @2014 - İlk Paketim!

CaptainM4rk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Baya başarılı bir plugine benziyor.İerdiği pluginler düşünülünce ortaya başarılı bir çalışma çıkmış Her Serverda ufak hatalar vardır olmaması mümkün değil fakat bunlar düzeltilebilir ve bu konuda başarılı olacağına inanıyorum güzel plugin tebrik ederim ve başarılarınının devamını dilerim :D

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya başarılı bir plugine benziyor.İerdiği pluginler düşünülünce ortaya başarılı bir çalışma çıkmış Her Serverda ufak hatalar vardır olmaması mümkün değil fakat bunlar düzeltilebilir ve bu konuda başarılı olacağına inanıyorum güzel plugin tebrik ederim ve başarılarınının devamını dilerim :D
Teşekkür Ederim. Daha İyilerini Cikartmayi Planliyorum.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatalar düzeltilirse iyi olur ama maalesef hepsi klasik pluginler biraz başka pluginlerde ara...Başarıların devamını dilerim.(1. Sınıf Öğretmeniyim Ben)

------------------------------------------------------------------------------

Hata yapmaktan korkmak, ilerlemenin ölmüdür..

- byMasterTurk

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatalar düzeltilirse iyi olur ama maalesef hepsi klasik pluginler biraz başka pluginlerde ara...Başarıların devamını dilerim.(1. Sınıf Öğretmeniyim Ben)

------------------------------------------------------------------------------

Hata yapmaktan korkmak, ilerlemenin ölmüdür..

- byMasterTurk
Birdahaki Pluginime Daha Güzel Eklentiler Ekliyecegim.[DOUBLEPOST=1399715816,1399641455][/DOUBLEPOST]V2 Paketim Güncellendi!