Kanalıma Nasıl Gerçek Abone Çekerim?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim neyi çarpıtmaya çalışıyorsun anlamıyormusun efsane derken senin efsane ismin olabilir benim de . Söylediğimi anlamadınmı yoksa çarpıtıyor musun
Yorumu bir daha yazar mısın okuduğumdan hiçbir şey anlamadım lütfen düzenleyerek tekrar yaz.

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamıyonmu kardeşim olayı ben Lehamam derim Sen Egeyle Minecraft . Kimi izlemeyi seviyosan ona gidersin. Ben burda hangi kanal efsanedir diye bi konuya mesaj atmadım azcık beynini çalıştırsan anlarsın demek istediğimi

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Anlamıyonmu kardeşim olayı ben Lehamam derim Sen Egeyle Minecraft . Kimi izlemeyi seviyosan ona gidersin. Ben burda hangi kanal efsanedir diye bi konuya mesaj atmadım azcık beynini çalıştırsan anlarsın demek istediğimi
adama hakaret etme adam haklı adam:"kanal kötü diye efsane değildir" demedi dedi ki:"bir şeyin efsane olması için çok iyi olması yetmez, çok eskiden beri bunu yapması gerekir ve lehamam o kadar eski değil"

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok çarpıtıyorsunuz benim demek istediğimi anlıyorsunuz işte . konu abone nasıl çekerim adam bi kanalın efsane olması nelere bağlıdır konusunda kalmış.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok çarpıtıyorsunuz benim demek istediğimi anlıyorsunuz işte . konu abone nasıl çekerim adam bi kanalın efsane olması nelere bağlıdır konusunda kalmış.
Güzelce ''göreceli bir kavram'' deseydin anlardım fakat senin yaptığın yorum :
efsane derken senin efsane ismin olabilir benim de
Herhalde efsane derken senin için efsane olabilir benim için de farklı diye yazacakmışsın benim anlamadığım nokta tam da bu .
Edit : Bunu normal bir insan tam olarak anlayamaz isimden falan bahsetmişsin. İsmin konuyla alakası yok.
[DOUBLEPOST=1399813298,1399813236][/DOUBLEPOST]
adama hakaret etme adam haklı adam:"kanal kötü diye efsane değildir" demedi dedi ki:"bir şeyin efsane olması için çok iyi olması yetmez, çok eskiden beri bunu yapması gerekir ve lehamam o kadar eski değil"
Duygularıma tercüman oldum kardeşim tebrik ederim.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Çok Daha Kaliteli Videolar Çekerek.
1. Olarak Sohbetin Sıkıcı.
Eğer İnsanlara Yardımcı Olacak Videolar Çekersen Abonen Olur. 3 Videon Var 2'si Kamerayla Çekilmiş Duyuru.
Bu Arada Şu Gözüme Takıldı :D