Yorumu bir daha yazar mısın okuduğumdan hiçbir şey anlamadım lütfen düzenleyerek tekrar yaz.kardeşim neyi çarpıtmaya çalışıyorsun anlamıyormusun efsane derken senin efsane ismin olabilir benim de . Söylediğimi anlamadınmı yoksa çarpıtıyor musun
adama hakaret etme adam haklı adam:"kanal kötü diye efsane değildir" demedi dedi ki:"bir şeyin efsane olması için çok iyi olması yetmez, çok eskiden beri bunu yapması gerekir ve lehamam o kadar eski değil"Anlamıyonmu kardeşim olayı ben Lehamam derim Sen Egeyle Minecraft . Kimi izlemeyi seviyosan ona gidersin. Ben burda hangi kanal efsanedir diye bi konuya mesaj atmadım azcık beynini çalıştırsan anlarsın demek istediğimi
Güzelce ''göreceli bir kavram'' deseydin anlardım fakat senin yaptığın yorum :Çok çarpıtıyorsunuz benim demek istediğimi anlıyorsunuz işte . konu abone nasıl çekerim adam bi kanalın efsane olması nelere bağlıdır konusunda kalmış.
Duygularıma tercüman oldum kardeşim tebrik ederim.adama hakaret etme adam haklı adam:"kanal kötü diye efsane değildir" demedi dedi ki:"bir şeyin efsane olması için çok iyi olması yetmez, çok eskiden beri bunu yapması gerekir ve lehamam o kadar eski değil"
UlanÇok Daha Kaliteli Videolar Çekerek.
1. Olarak Sohbetin Sıkıcı.
Eğer İnsanlara Yardımcı Olacak Videolar Çekersen Abonen Olur. 3 Videon Var 2'si Kamerayla Çekilmiş Duyuru.
Bu Arada Şu Gözüme Takıldı
![]()
bendeŞimdi anladım olayı![]()