Bu Ülkede Adalet Sadece Sarayların İsmi .

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dün Öğle Vakitlerinde Olan Manisanın Soma İlçesindeki Maden Patlaması Oldu Biliyorsunuzdur Allah Hepsinin Ailesine Sabır Versin.Peki biz ne yapıyoruz ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bumudur Yapdığımız ? Orda Can Çekişiyor Adamlar...

Buna Diyecek Söz Bulamıyorum...

Bir Kaç Diyalog Gördüm Paylaşıyım .. (Haberlerden Gelen Bilgidir.)
-Abi beni burakın Mahmut içerde onu kurtarın Bekarım ben Karısı Hamile !!

-Çizmemi Çıkarıyımmı Sedye Kirlenmesin ?

-Abimi Kaybettim Oğlu Ve Eşi Bana Emanettir Gözü Geride Kalmasın...

250 Kişi Değil 75 Milyon Kişinin Acısı.. 3 Gün Yas İçerisinde Bol Bol Dua Okuyalım ..
İşi Siyasete Dökmek İstemiyorum Fakat.. Somadaki Ölen Bir İşçinin Yakınını Azarlayan Bir Başbakanımız Ve Diğer Bir Yakınada Tekme Atan Müşavirimiz Var.

Son düzenleme:

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar haberlerdeki ölü sayısı yalan akrabalarımız orada yaşıyor 500 aşkın ölü var

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
278 den fazla en az 350 diyorlar :(

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı kişilerin sözleri :
-Kömür ne kadar ?
+278 Can!

Çünkü bu ülkede işçilerin ölmelerine değil yürümelerine karşı önlem alınır.

"Abi Mahmut çıkmadı. Mahmut çıkmadı! Beni bırakın onu alın abi onun karısı hamile."
- 13 Mayıs 2014 Soma..

Bunu neden yazdım bilmiyorum ama o 278 Abimizin fazla kazarak "Cennete"Gittiklerini biliyoruz..
Bu ülkede işçiler eylem yapmasın diye alınan önlemler işçiler ölmesin diye alınsaydı bu durumda olmazdık.

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Toma'ya verilen paralan Soma'ya verilse kömür madeninde çalışmayı bırak. Kendi madenlerini açarlardı ki. Mutlu mesut yaşarlardı. Bi' de o gün içeri girmek için toplam 770 kart basıldı. 282 ölü yalan. 770 kişiden 10-20 kişi çıktı. Sağ salim. Daha çok ceset var yer altında. Kan kokuyor toprak. Düpedüz, kırmızı kan.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toma'ya verilen paralan Soma'ya verilse kömür madeninde çalışmayı bırak. Kendi madenlerini açarlardı ki. Mutlu mesut yaşarlardı. Bi' de o gün içeri girmek için toplam 770 kart basıldı. 282 ölü yalan. 770 kişiden 10-20 kişi çıktı. Sağ salim. Daha çok ceset var yer altında. Kan kokuyor toprak. Düpedüz, kırmızı kan.
770 Kişiden Fazla Kişi Varmış Çünkü Tam Değiş Saati Vaktinde Olmuş Yani Vardiyalar Değişirken 770 Kişi sadece Kart Basanlar... Bir İşçi 1080 Kişi İçerde Demişti Bilmiyorum Kimse Tam Bilmiyor

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle böyle acıklı bir olayı siyaset malzemesi yaptığınız için tebrik ediyorum sizi. Malzeme bulacak yeriniz kalmadı, baktınız en yakın, en gündemde konu bu, malzeme malzemedir dediniz başladınız saydırmaya. Yazmaya başlamadan önce, olacakları az çok tahmin ediyorum. Bir moderatör gelecek, benim hayatımı karartacak (!) uyarı puanı verecek, siyaset yapmayın diyecek. Uyarı sistemini anlamak güç, psikolojimi alt üst edeceksiniz uyarı vererek, yapmayın lütfen (!)

Neymiş efendim, Rihanna Twitter arka planını SOMA yapmış. Yesinler senin arka planını. Orada şehit olan bir madencinin eşinin acısını, bir eli yağda öbür eli balda, yediği önünde, yemediği arkasında bir sosyete kadını anlayamaz. Göz boyamak diye buna derim ben ! Anlamış gibi yapmak yerine anlamasınlar bırakın. Alın bir malzeme daha işçi ölümlerine değil işçi eylemlerine önlem alınır. Merak etme, eylem önlemlerini onlar için değil Taksim'de yaşayan insanlar için, "esnaf" için aldılar. Pek ünlüdür bazı grupların banka, lokanta camları kırması, arabaları yakıp bir de ters çevirip üzerinde fotoğraf çekmesi. Buna siyaset demeyin, bunlar Türkiye'nin gerçekleri.

İşçileri burada siyaset malzemesi olarak kullanarak, bir şeye yaramıyorsunuz. Paranız varsa gidin tentürdiyot, gazlı bez alıp İstanbul sermayesine bağışlayın ya da oturun şehitlerin ruhuna bir fatiha okuyun. İhmaller zincirinin dik alası üzerine kurulmuş Şili'deki maden faciasında bir madenciye sarılan Sebastian Pinera, birden melek adama dönüşüyor. Burada olsa kim bilir ne kılıf bulacağınızı merak ediyorum doğrusu.

ThreeDc

Taş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar belki bana kızacaksınız fakat ben bunu söylemek zorundayım. Lütfen siyasete kaçmayalım. Siz siyaset yaptığınızda biz uyarı puanı vermek zorunda kalıyoruz bunun sonrasında da birçok kişi bana niçin uyarı puanı verdin diye kızıyor. Fakat bunu yapmak zorundayım sizi rahat bırakırsam ortalık iyice tartışma alanına dönecek forumun tartışma alanına dönmesini istemeyiz bu yüzden siyasete girmeden tepkimizi gösterelim.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle böyle acıklı bir olayı siyaset malzemesi yaptığınız için tebrik ediyorum sizi. Malzeme bulacak yeriniz kalmadı, baktınız en yakın, en gündemde konu bu, malzeme malzemedir dediniz başladınız saydırmaya. Yazmaya başlamadan önce, olacakları az çok tahmin ediyorum. Bir moderatör gelecek, benim hayatımı karartacak (!) uyarı puanı verecek, siyaset yapmayın diyecek. Uyarı sistemini anlamak güç, psikolojimi alt üst edeceksiniz uyarı vererek, yapmayın lütfen (!)

Neymiş efendim, Rihanna Twitter arka planını SOMA yapmış. Yesinler senin arka planını. Orada şehit olan bir madencinin eşinin acısını, bir eli yağda öbür eli balda, yediği önünde, yemediği arkasında bir sosyete kadını anlayamaz. Göz boyamak diye buna derim ben ! Anlamış gibi yapmak yerine anlamasınlar bırakın. Alın bir malzeme daha işçi ölümlerine değil işçi eylemlerine önlem alınır. Merak etme, eylem önlemlerini onlar için değil Taksim'de yaşayan insanlar için, "esnaf" için aldılar. Pek ünlüdür bazı grupların banka, lokanta camları kırması, arabaları yakıp bir de ters çevirip üzerinde fotoğraf çekmesi. Buna siyaset demeyin, bunlar Türkiye'nin gerçekleri.

İşçileri burada siyaset malzemesi olarak kullanarak, bir şeye yaramıyorsunuz. Paranız varsa gidin tentürdiyot, gazlı bez alıp İstanbul sermayesine bağışlayın ya da oturun şehitlerin ruhuna bir fatiha okuyun. İhmaller zincirinin dik alası üzerine kurulmuş Şili'deki maden faciasında bir madenciye sarılan Sebastian Pinera, birden melek adama dönüşüyor. Burada olsa kim bilir ne kılıf bulacağınızı merak ediyorum doğrusu.
Ya Kusura Bakma Ama Harbiden Delirmişsin .. Rihannaya Sosyete Kadını Anlamaz Diyorsun Ne Yapsın Onunmu Suçu . En azından destek olmaya çalışıyor yinede insanları haberdar etmek istiyor

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya Kusura Bakma Ama Harbiden Delirmişsin .. Rihannaya Sosyete Kadını Anlamaz Diyorsun Ne Yapsın Onunmu Suçu . En azından destek olmaya çalışıyor yinede insanları haberdar etmek istiyor
Öncelikle üslubuna dikkat et bu bir. Evet, Rihanna bir eli yağda, öbür eli balda, yediği önünde, yemediği ardında süper zengin bir sosyete kadını, nereden anlamasını bekliyorsun o şehit eşi kadını. Destek dediğin öyle Twitter kapağına SOMA yazarak olacak iş değil. Öyle olsa, ben evin camını SOMA yazısıyla kaplatır, "bakın ben destek oluyorum, gördünüz mü, ben büyyüüük bir destekçiyim" derdim. Bu da iki.

Film oyuncusu Russell Crowe, Twitter hesabında şunu yazıyor; "Türkiye'den gelen trajik haberi şimdi duydum. İlgili aileler için çok üzgünüm" Duyarlılık dediğin böyle olmaz, tonla para kaldırıyorlar üç-beş bin bir şey bağışta bulunsunlar da, adam gibi bir işe yarasınlar.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Rihannanin milyonlarca seveni var belki onun sayesinde yüzbinlerce kişi somadan haberdar oldu.Umarim bu cevap yeterlidir sana :)

._. i like trains and i dislike lapis ._.