- En iyi cevaplar
- 0
belki gazozdan bahsediyorbence bu yaştan başlatma içmeye ileride sıkıntı olur
belki gazozdan bahsediyorbence bu yaştan başlatma içmeye ileride sıkıntı olur
gazozu kim hazırlıyor? ona da bağlıbelki gazozdan bahsediyor![]()
bence sende kullanmaAslında Extacy'den bahsediorumminoset'te bile 50 mg kafein var doping bulmak cok zor deil
![]()
tabi aldığın anda öyle de sonrası biraz araştır ve önerim aynı hatayı 3. kez yapma2 Kere kullanmıştım extacy'i Bence harika bir şey![]()
tabi bazı şeylerin zararrının bile bile bende yapıyorum o yüzden hiç başlamıyorum ayrıca iradem sağlamdır amelyattan çıkınca (amelyat için uyuşturuyorlar) bile kendimi kontrol edebiliyorum(uyandırmak için başka bir ilaç veriyorlar artık onun etkiside büyük ama genede şimdiki gibi düşünebiliyordum)Rica ederim
Araştırdımama sen 1 kere içseydin zararlarını bildigin halde içerdin
galiba
Bu beyinin düşünce bölümünü alıyor irade ise(bence) benlik/kişilik bölümünde neyse hiç almasam ve hiç anlamasam daha iyiİrade beyindeama bu beynini ele geçiriyor gibi içtigin zaman anlarsın
![]()
Ne ameliyatı oldun ?Bu beyinin düşünce bölümünü alıyor irade ise(bence) benlik/kişilik bölümünde neyse hiç almasam ve hiç anlamasam daha iyi
birde insan niye amelyat oldun geçmiş olsun der ne kadar ruhsuzsunuzya şu an bu mesajları @Kdrbrk da okuyor oda demedi![]()
Ananas soyarken parmağımı kestimNe ameliyatı oldun ?
Ayrıca 1 saattir bakmıyordum...
Ben sol kolumu (Futbol oynarkenMüthişsinben hiç beceremedim öle bir şey
![]()
nasıl becerdinBen sol kolumu ve sol serçe parmağımı kırdım. Sağ el kaslarımı yırttım...
teşekkürlerMüthişsinben hiç beceremedim öle bir şey
![]()
Düzenledim bak istersennasıl becerdin
teşekkürlerişin sırrı şu hiç gerek yokken bıçağı sapla ortasına ve çıkması için tüm gücünle çek(anlatıyorum ki birgün böle bir şey olunca sakın çekmeyin)
futbola biraz ara ver bence[DOUBLEPOST=1400170828,1400170777][/DOUBLEPOST]Düzenledim bak istersen
bence siz tavşanla devam edin en tehlikesiziTebrik ediyorum![]()
ben arabalarla oynucam artık![]()
çarpsalarda bir şey olmuor![]()
şu an hastayım ve bizim okulun orda büyükler için hazırlanan bir sahada turnuva yapılıyor. tennefüslerde de biz oynuyoruzfutbola biraz ara ver bence[DOUBLEPOST=1400170828,1400170777][/DOUBLEPOST]
bence siz tavşanla devam edin en tehlikesizi![]()
Olur tabi öldürcen hayvanı bi ara 3 tane tavşanım vardı biri kaçtı biri diğerini öldürdü diğeri açlıktan öldübu arada hayvan beslemeyi bilen varsa tavşanıma efedrin arsan verdim bi sakıncası olurmu ??