Tek Bloktan Ev 2

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Rica ederim :D
Araştırdım :D ama sen 1 kere içseydin zararlarını bildigin halde içerdin :D galiba
tabi bazı şeylerin zararrının bile bile bende yapıyorum o yüzden hiç başlamıyorum ayrıca iradem sağlamdır amelyattan çıkınca (amelyat için uyuşturuyorlar) bile kendimi kontrol edebiliyorum(uyandırmak için başka bir ilaç veriyorlar artık onun etkiside büyük ama genede şimdiki gibi düşünebiliyordum)
Not:Bu amelyat kısmını neden yazdığımı bilmiyorum takılma :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
İrade beyinde :D ama bu beynini ele geçiriyor gibi içtigin zaman anlarsın :D
Bu beyinin düşünce bölümünü alıyor irade ise(bence) benlik/kişilik bölümünde neyse hiç almasam ve hiç anlamasam daha iyi
birde insan niye amelyat oldun geçmiş olsun der ne kadar ruhsuzsunuzya şu an bu mesajları @Kdrbrk da okuyor oda demedi :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu beyinin düşünce bölümünü alıyor irade ise(bence) benlik/kişilik bölümünde neyse hiç almasam ve hiç anlamasam daha iyi
birde insan niye amelyat oldun geçmiş olsun der ne kadar ruhsuzsunuzya şu an bu mesajları @Kdrbrk da okuyor oda demedi :D
Ne ameliyatı oldun ?
Ayrıca 1 saattir bakmıyordum...[DOUBLEPOST=1400170113,1400170035][/DOUBLEPOST]Her mesajı beğeniyoruz haydiiii :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
futbola biraz ara ver bence[DOUBLEPOST=1400170828,1400170777][/DOUBLEPOST]
bence siz tavşanla devam edin en tehlikesizi :D
şu an hastayım ve bizim okulun orda büyükler için hazırlanan bir sahada turnuva yapılıyor. tennefüslerde de biz oynuyoruz :D[DOUBLEPOST=1400170949][/DOUBLEPOST]
:D bu arada hayvan beslemeyi bilen varsa tavşanıma efedrin arsan verdim bi sakıncası olurmu ??
Olur tabi öldürcen hayvanı bi ara 3 tane tavşanım vardı biri kaçtı biri diğerini öldürdü diğeri açlıktan öldü :D