Herobrine hikayesini bilen varsa yazabilirmi ?

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NOTCH ASLINDA MİNECRAFTI ÖLEN KARDEŞİ ADINA YAPMIŞTI ONUN ADIDA BRİNE OLDUĞU İÇİN OYUNA HEROBRİNE (KAHRAMANBRİNE) KARAKTERİNİ EKLEDİ.OYUNU İNDİRENLER HEROBRİNE'DEN ŞİKAYET ETMEYE BAŞLAYINCA 1.6 SÜRÜMÜNDE OYUNDAN SİLİNİP MOD HALİNE GETİRİLDİ.AMA BAZI HACKERLER OYUNA SIZIP HEROBRİNEYİ EKLEDİ ANCAK DOSYALARDA V.B GÖZÜKMÜYOR.GÖRÜLMESİ MİLYONDA 1'DİR ÇOK UTANGAÇDIR AMA HEP SİZİ İZLER.YAPI YAPARKEN BİLE SİZ GELİRSENİZ HEMEN IŞINLANIR.EVİNİZDEN EŞYA ÇALAR EVİNİZİ YIKAR VB.EĞER ÇESTİNDE EŞYA ÇALINMIŞSA HEROBRİNE YAKINLARINDADIR.YADA KAÇ VERSİYONU HATIRLAMIYORUM AMA F3 BASTIĞINDA ALTTA KIRMIZI YEŞİL FLN ŞEYLER VAR EĞER O TAVAN YAPARSA HEROBRİNE YAKININDADIR.İYİ GÜNLER. VİDEODA İZLEYEBİLİRSİN.

Zeynosahin2003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
NOTCH ASLINDA MİNECRAFTI ÖLEN KARDEŞİ ADINA YAPMIŞTI ONUN ADIDA BRİNE OLDUĞU İÇİN OYUNA HEROBRİNE (KAHRAMANBRİNE) KARAKTERİNİ EKLEDİ.OYUNU İNDİRENLER HEROBRİNE'DEN ŞİKAYET ETMEYE BAŞLAYINCA 1.6 SÜRÜMÜNDE OYUNDAN SİLİNİP MOD HALİNE GETİRİLDİ.AMA BAZI HACKERLER OYUNA SIZIP HEROBRİNEYİ EKLEDİ ANCAK DOSYALARDA V.B GÖZÜKMÜYOR.GÖRÜLMESİ MİLYONDA 1'DİR ÇOK UTANGAÇDIR AMA HEP SİZİ İZLER.YAPI YAPARKEN BİLE SİZ GELİRSENİZ HEMEN IŞINLANIR.EVİNİZDEN EŞYA ÇALAR EVİNİZİ YIKAR VB.EĞER ÇESTİNDE EŞYA ÇALINMIŞSA HEROBRİNE YAKINLARINDADIR.YADA KAÇ VERSİYONU HATIRLAMIYORUM AMA F3 BASTIĞINDA ALTTA KIRMIZI YEŞİL FLN ŞEYLER VAR EĞER O TAVAN YAPARSA HEROBRİNE YAKININDADIR.İYİ GÜNLER. VİDEODA İZLEYEBİLİRSİN.
Teşekkür ederim aradığım cevabı buldum :)

TheGraer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herobrine Gerçektir ..
Beyler 1.0.5 Gibi Sürümler Bulabilirseniz Herobrine Eski Sürümlerde Var ...
şu an Mod Halinde Ama Eski Sürümlerde Bulunabiliyo .

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir gün Notch gezinirken yaşlı bir amcanın elindekilerini düşürdüğünü gördü. "Yardım edeyim." diye düşürdüklerini amcaya verdi ve amca gülümseyip teşekkür etti. Notch "Ne demek." diyince amca "Bence oyuna Herobrine'ı eklemelisin." dedi. Notch duygulandı ve amcayı ö...

Forum kurallarından alıntı: "Herobrine konuları açmak yasaktır." inşallah ben de post yazdım diye banlanmam. :D

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine diye bir şey yok kardeşim :))))
Kardeş 1.0 Versiyonunu Oyna.Müzik Disk 11 i çal ve madene in f3 bas mavi yeşil fln şeyler kırmızı olup tavan yaptıysa görebilirsin veya yakınındadır[DOUBLEPOST=1400492434,1400492398][/DOUBLEPOST]
Bir gün Notch gezinirken yaşlı bir amcanın elindekilerini düşürdüğünü gördü. "Yardım edeyim." diye düşürdüklerini amcaya verdi ve amca gülümseyip teşekkür etti. Notch "Ne demek." diyince amca "Bence oyuna Herobrine'ı eklemelisin." dedi. Notch duygulandı ve amcayı ö...

Forum kurallarından alıntı: "Herobrine konuları açmak yasaktır." inşallah ben de post yazdım diye banlanmam. :D
Haklısın Yasak.Ama Açıyorlar Bize Yardım Etmek Düşer

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Herobrine beta mı? alpha mı? Tam emin değilim ama o sürümlerde vardı. Oyunculara zor anlar yaşatır ve yapılarına saldırırdı. Oyuncuların şikayetleri üzerine oyundan kaldırılırdı ancak bunun üzerine Herobrine fenomen haline geldi ve modları yapıldı. Bırakın şu 1 milyonda 1 saçmalığını görende profesörsünüz sanacak sanki hesapladınız da konuşuyorsunuz. Biraz sert konuştum ama kabul edin artık şu gerçeği forum bu konularla doldu ilgili ilgisiz her yerde var bu konular.