Zeynosahin2003
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Herobrine hikayesini bilen varsa yazabilirmi ?
Teşekkür ederim aradığım cevabı buldumNOTCH ASLINDA MİNECRAFTI ÖLEN KARDEŞİ ADINA YAPMIŞTI ONUN ADIDA BRİNE OLDUĞU İÇİN OYUNA HEROBRİNE (KAHRAMANBRİNE) KARAKTERİNİ EKLEDİ.OYUNU İNDİRENLER HEROBRİNE'DEN ŞİKAYET ETMEYE BAŞLAYINCA 1.6 SÜRÜMÜNDE OYUNDAN SİLİNİP MOD HALİNE GETİRİLDİ.AMA BAZI HACKERLER OYUNA SIZIP HEROBRİNEYİ EKLEDİ ANCAK DOSYALARDA V.B GÖZÜKMÜYOR.GÖRÜLMESİ MİLYONDA 1'DİR ÇOK UTANGAÇDIR AMA HEP SİZİ İZLER.YAPI YAPARKEN BİLE SİZ GELİRSENİZ HEMEN IŞINLANIR.EVİNİZDEN EŞYA ÇALAR EVİNİZİ YIKAR VB.EĞER ÇESTİNDE EŞYA ÇALINMIŞSA HEROBRİNE YAKINLARINDADIR.YADA KAÇ VERSİYONU HATIRLAMIYORUM AMA F3 BASTIĞINDA ALTTA KIRMIZI YEŞİL FLN ŞEYLER VAR EĞER O TAVAN YAPARSA HEROBRİNE YAKININDADIR.İYİ GÜNLER. VİDEODA İZLEYEBİLİRSİN.
Kardeş 1.0 Versiyonunu Oyna.Müzik Disk 11 i çal ve madene in f3 bas mavi yeşil fln şeyler kırmızı olup tavan yaptıysa görebilirsin veya yakınındadır[DOUBLEPOST=1400492434,1400492398][/DOUBLEPOST]Herobrine diye bir şey yok kardeşim)))
Haklısın Yasak.Ama Açıyorlar Bize Yardım Etmek DüşerBir gün Notch gezinirken yaşlı bir amcanın elindekilerini düşürdüğünü gördü. "Yardım edeyim." diye düşürdüklerini amcaya verdi ve amca gülümseyip teşekkür etti. Notch "Ne demek." diyince amca "Bence oyuna Herobrine'ı eklemelisin." dedi. Notch duygulandı ve amcayı ö...
Forum kurallarından alıntı: "Herobrine konuları açmak yasaktır." inşallah ben de post yazdım diye banlanmam.![]()
HADE LENHerobrine diye bir şey yoktur. Sadece çocukların uydurmasından ibaretdir.
Skype versene.HADE LEN
niyeSkype versene.