Horror Map Adventure v4:Terk Edilmiş Hapishane -YENİ HARİTANIN İLK GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI! +50K downl.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapa Alıntı dedım ıcn ozur dılerım baska forumda bu mapa benzer bir map gormusdum onla karısdırdım umarım affedersiniz :(

semih221722

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes Oynadım Süper Ama Bir Yalanını Ortaya Sunacağım çok kişili oynama devreler bozulurdedin bizde ama 5 kişi oynadık hiçbir şey olmadı bunu söyleyim ve bu map yetimhaneden daha korkun eline sağlık beni yani bizi korkutun v1 v2 v3 ünü de oynamak istiyorum hadi başlayak onlarada ama önce bi link atsan

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardes Oynadım Süper Ama Bir Yalanını Ortaya Sunacağım çok kişili oynama devreler bozulurdedin bizde ama 5 kişi oynadık hiçbir şey olmadı bunu söyleyim ve bu map yetimhaneden daha korkun eline sağlık beni yani bizi korkutun v1 v2 v3 ünü de oynamak istiyorum hadi başlayak onlarada ama önce bi link atsan
Oha 5 kişi mi :D iyide 5 kişi mapın tadı kaçar bence ama önemli olan eğlenmeniz :) Buyur kardeş tüm seri ama diğer versiyonlar biraz acemice kalabilir. -bence - - bu arada yalan derken çok ağır gitmiyor mu? İşlevini yitiren devreleri siz fark etmemişsinizdir. yalan falan yok çok kez denendi bu map.

-Yanlış yerde spawn olmayın sakın! Hamachi serverlerda öyle oluyor. Önce kendi pc'ne yükle ve spawn kordinatlarına bakın.

Son düzenleme:

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Link isteyene kadar forumda arama yerinden arasan ne oluyor ? Gerçekten özür dilerim ama üşengeçliğinizden altınıza kaka yapacaksınız :D

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korku Maplarında Fazla Tecrüben Olmadığını Söylemeliyim Videosunu Çekebilirim Ama Pek Korkunç Değil Ani Sahneler Ve Eklentiler Olsa Çok Daha İyi Olurdu

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı hangi versionu oynamalıyım? Yazdıysan görmemişimdir kusura bakma.