Önemli değil kardeşim o mapda büyük ihtimalle benim sanırımMapa Alıntı dedım ıcn ozur dılerım baska forumda bu mapa benzer bir map gormusdum onla karısdırdım umarım affedersiniz![]()
Map Alıntı ! ! ! ! Alıntı Yapmıssın kardes !
Oha 5 kişi miKardes Oynadım Süper Ama Bir Yalanını Ortaya Sunacağım çok kişili oynama devreler bozulurdedin bizde ama 5 kişi oynadık hiçbir şey olmadı bunu söyleyim ve bu map yetimhaneden daha korkun eline sağlık beni yani bizi korkutun v1 v2 v3 ünü de oynamak istiyorum hadi başlayak onlarada ama önce bi link atsan
Link isteyene kadar forumda arama yerinden arasan ne oluyor ? Gerçekten özür dilerim ama üşengeçliğinizden altınıza kaka yapacaksınızKardes Oynadım Süper Ama Bir Yalanını Ortaya Sunacağım çok kişili oynama devreler bozulurdedin bizde ama 5 kişi oynadık hiçbir şey olmadı bunu söyleyim ve bu map yetimhaneden daha korkun eline sağlık beni yani bizi korkutun v1 v2 v3 ünü de oynamak istiyorum hadi başlayak onlarada ama önce bi link atsan
Doğru dedinLink isteyene kadar forumda arama yerinden arasan ne oluyor ? Gerçekten özür dilerim ama üşengeçliğinizden altınıza kaka yapacaksınız![]()
Mapı oynadıgına emin misin? Söylediklerinin hepsi var.Korku Maplarında Fazla Tecrüben Olmadığını Söylemeliyim Videosunu Çekebilirim Ama Pek Korkunç Değil Ani Sahneler Ve Eklentiler Olsa Çok Daha İyi Olurdu