Fragmana Bakarak Konuştum Neyse Tamam Kardeşim Madem Mapına Çok Güveniyorsun Videosunu ÇekicemMapı oynadıgına emin misin? Söylediklerinin hepsi var.
Fragmana Bakarak Konuştum Neyse Tamam Kardeşim Madem Mapına Çok Güveniyorsun Videosunu ÇekicemMapı oynadıgına emin misin? Söylediklerinin hepsi var.
kardeşim fragmana bakarak böyle bir saygısızlık yapılır mı hiç? Çekme kardeşim çekme[DOUBLEPOST=1400524127,1400523953][/DOUBLEPOST]Fragmana Bakarak Konuştum Neyse Tamam Kardeşim Madem Mapına Çok Güveniyorsun Videosunu Çekicem
+ 1.7.2Minecraftı hangi versionu oynamalıyım? Yazdıysan görmemişimdir kusura bakma.
Oynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşikardeşim fragmana bakarak böyle bir saygısızlık yapılır mı hiç? Çekme kardeşim çekme[DOUBLEPOST=1400524127,1400523953][/DOUBLEPOST]
+ 1.7.2![]()
Sırf altta kalmamak için böyle diyorsun .sevmiyorsan oynama kardeşim sen olmadan da bu maplar oynanır. - Eleştirini ciddiye bile almıyorum çünkü sen fragmana bakarak yorum yapan birisin burda yerin yok.[DOUBLEPOST=1400590682,1400590645][/DOUBLEPOST]Oynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşiOyun Parkı Gibi Bir Map
Eleştirim Bu Zerre Korku Yok !
Hayır değil outlast çıkmadan önce böyle fikrim vardıOutlast'tan Alıntı Yapılmış Hikaye Sanki![]()
O kadar iyi yapıyorsan sen yap oynayalımOynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşiOyun Parkı Gibi Bir Map
Sen zaten pro mapersin. DarqKnife kim oluyor ki senle yarışacak canım (!)Oynadım Yorumlamam Daha Kötü Bence Bırak Sen Bu İşiOyun Parkı Gibi Bir Map
Ben Korku Mapı Yapmıyorum Kardeşim[DOUBLEPOST=1400657534,1400657501][/DOUBLEPOST]Sen zaten pro mapersin. DarqKnife kim oluyor ki senle yarışacak canım (!)O kadar eleştiri yapacak tecrüben (fragman'a bile bakarak saçma yorumun gibi) varsa sen map yap o zaman. Ya da oynama zorla oynatan yok..
Bi İhtimal Tm[DOUBLEPOST=1400657642][/DOUBLEPOST]O kadar iyi yapıyorsan sen yap oynayalım
Altta Kalmamak İçin Değil Kardeşim Cidden Hiç Korkmadım Korksam Helal Derdim Yine Helal Ama Açıkça Söyleyeyim Başkaları Korkmuş Olabilir Ama Ben Korkmadım....Sırf altta kalmamak için böyle diyorsun .sevmiyorsan oynama kardeşim sen olmadan da bu maplar oynanır. - Eleştirini ciddiye bile almıyorum çünkü sen fragmana bakarak yorum yapan birisin burda yerin yok.[DOUBLEPOST=1400590682,1400590645][/DOUBLEPOST]
Hayır değil outlast çıkmadan önce böyle fikrim vardı![]()
Nasıl oynadıgını düşünemiyorum..Ben Korku Mapı Yapmıyorum Kardeşim[DOUBLEPOST=1400657534,1400657501][/DOUBLEPOST]
Bi İhtimal Tm[DOUBLEPOST=1400657642][/DOUBLEPOST]
Altta Kalmamak İçin Değil Kardeşim Cidden Hiç Korkmadım Korksam Helal Derdim Yine Helal Ama Açıkça Söyleyeyim Başkaları Korkmuş Olabilir Ama Ben Korkmadım....
Başka çarem yoktuGüzel olmusYanlız videonun üstünde Bandicam.com yazması kötü görüntü olmuş
Fraps indir korsan o yazı cıkmıyoBaşka çarem yoktu![]()
O kadar da cahil mi görünüyorum sence?Fraps indir korsan o yazı cıkmıyo![]()