D
DalginOyuncu
Ziyaretçi
Arkdaslar Benim Virutal Dedicated Sunucum Var (VDS) Ben Ona Sunucu Kuracam 56 GB Ramli Ama Hub kurdum Gelen az Oldu Ondan Siz Bir Sunucun Nasil Olmasini İstediniz Yoruma Yazarak Cevap Veriniz.
Kardeşim Ben Hub Sunucu Kurdum Fakat Tutmadi Sen Skype Ekleyin lord.gaming1whooaawww. O ram ne öyleneyse konuya gelelim
vanilla bir survival olsun. güzel bi hava katar.
Minigames ??? OITC ,TeamFortress2,Hunger games olsa yeterli olur.
Faction ???? Warplar ve arsalar olmasın chestshop olmasın hatta villagerlar ile takas sistemi olsun. Özel bi para birimi olsun(Gold nugget olabilir mesela...). Arsaları da iyi bi builder`a yaptır...
Eğlence için basit şeyler yap. spawn haritana bilinmeyen girilebilecek yerler ekle...
Kardeşim Ben Sunucum :Nasıl Olsun Die Fikir Alıom Sen İşlemci DErdindesinKaç işlemci ?
![]()
Kaç işlemci ?
![]()
Akliıma Gelimioki Gelse
Bnce çok ilginç bi server aç hiç.bi yerde olmasın biraz yaratıcı ol
![]()
Sunucuya Mod Yukleniomu ?Bence modlu bir server ac. Modları kendin ayarla. Fazla mod olmasın. Ve grief yapılabilecek itemleri banla. Nuke,vb. Çünkü 56 gb ram anca böyle şeylerde zorlanır. Ve tutulur. Mod paketini Techinc launcher'e yüklersen gelen kişi sayısı fazla olur.
Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.
Tekiiti Biliyorum[DOUBLEPOST=1400404100,1400398580][/DOUBLEPOST]HardFaction Yapilacak Süper Olacak Bosslar Minigames Eglence Bir suru Seytabii ki. Onca tekkit server nasıl açılıyor sanıyorsun. Çok zor değil. Ama bukkit olanını bilmiyorum. Mutlaka internetten bulabilirsin.