Bir Sunucunun Nasil Olmasini İsterdiniz Yazin Ona Gore Yapacam Paylasacam İP

• Konuyu başlatan DalginOyuncu
  • Başlangıç tarihi
D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
Arkdaslar Benim Virutal Dedicated Sunucum Var (VDS) Ben Ona Sunucu Kuracam 56 GB Ramli Ama Hub kurdum Gelen az Oldu Ondan Siz Bir Sunucun Nasil Olmasini İstediniz Yoruma Yazarak Cevap Veriniz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
whooaawww. O ram ne öyle :D neyse konuya gelelim
vanilla bir survival olsun. güzel bi hava katar.
Minigames ??? OITC ,TeamFortress2,Hunger games olsa yeterli olur.
Faction ???? Warplar ve arsalar olmasın chestshop olmasın hatta villagerlar ile takas sistemi olsun. Özel bi para birimi olsun(Gold nugget olabilir mesela...). Arsaları da iyi bi builder`a yaptır...
Eğlence için basit şeyler yap. spawn haritana bilinmeyen girilebilecek yerler ekle...

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
yabancı swler gibi olsa the walls , hg, sg, skyblock, creative,survival vb ama kesinlikle arsa lapis hammadde jobs olmasın. parayı oyunları falan oynayarak kazanalım

D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
whooaawww. O ram ne öyle :D neyse konuya gelelim
vanilla bir survival olsun. güzel bi hava katar.
Minigames ??? OITC ,TeamFortress2,Hunger games olsa yeterli olur.
Faction ???? Warplar ve arsalar olmasın chestshop olmasın hatta villagerlar ile takas sistemi olsun. Özel bi para birimi olsun(Gold nugget olabilir mesela...). Arsaları da iyi bi builder`a yaptır...
Eğlence için basit şeyler yap. spawn haritana bilinmeyen girilebilecek yerler ekle...
Kardeşim Ben Hub Sunucu Kurdum Fakat Tutmadi Sen Skype Ekleyin lord.gaming1

D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
Bence modlu bir server ac. Modları kendin ayarla. Fazla mod olmasın. Ve grief yapılabilecek itemleri banla. Nuke,vb. Çünkü 56 gb ram anca böyle şeylerde zorlanır. Ve tutulur. Mod paketini Techinc launcher'e yüklersen gelen kişi sayısı fazla olur.

Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.
Sunucuya Mod Yukleniomu ?

D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
tabii ki. Onca tekkit server nasıl açılıyor sanıyorsun. Çok zor değil. Ama bukkit olanını bilmiyorum. Mutlaka internetten bulabilirsin.
Tekiiti Biliyorum[DOUBLEPOST=1400404100,1400398580][/DOUBLEPOST]HardFaction Yapilacak Süper Olacak Bosslar Minigames Eglence Bir suru Sey

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değişik minigameler oluştur aklımda bi minigame var mesela

Halı cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
xx66700xx eğer plugin yapa biliosan kendi minigame ini yap ben plugin yapamadığım için fikirlerim boşa gidiyo çoğunu unuttum