Protocolic
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bence uçan uçak gelmeli![]()
Bence uçan uçak gelmeli![]()
Bu konuya 1.12.1 çıktıktan sonra mesaj yazmak mantıksız değil mi?sunucuları oyun içinden kolayca kurabilme
animasyonlar yürüme yüzme zıplama animasyonları
optimizasyon iyilestirilmeli
Sizin ikinizin birlikte konuyu hortlatması çok mantıklı zaten.Bu konuya 1.12.1 çıktıktan sonra mesaj yazmak mantıksız değil mi?
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al işte siz spam click yapmaya pvpmi diyorsunuz?1.7 pvp si
1.9 da bile hala hileler var.Ve eskiden iyi kötü hileleri kesebiliyorduk.1.9'da ise artık 2 saat cooldown bekliyoruz zaten adam o zamana kadar bitiriyor.Al işte siz spam click yapmaya pvpmi diyorsunuz?
1.9 pvp sinde bir sürü farklı mekanikler var baltanın kalkanı delmesi gibi baltayla 1 kere vurup hızlıca kılıcı çekip taktiksel olarak vur kalkan yap vur kalkan yap, zehirli ve zayıflık veren veya yavaşlatan oklar, elytra ile havada süzülme, OP (aşırı güçlü) olmayan enchli elma gibi şeyler var.
Öbür türlü sizin 1.7 1.8 pvp sine baktığımızda enchli elma yiyen zaten 20 saniye boyunca seti kırılmadıkça ÖLÜMSÜZ oluyor. Set kırıcı hack lar falan tam anlamasamda bide öyle bir şey çıkarmışsınız, önüne gelen hack makro açıp yada eline eziyet edip 10 dakika boyunca jitter click yapıyor ve buna pvp diyor.
1.7 - 1.8 PvP'si Özet:
Kuvvet 2 İksirine bakıyoruz: Kılıcın hasarını %260 Arttırıyor. Yani Keskinlik 5 kılıç kafadan hesap 15 - 16 saldırı hasarına sahip oluyor.
Keskinlik 20 kılıçta (Edit Factionlu Serverler) ise gene %260 arttırıyor ve 50 olan hasar oluyor kafadan hesap 100 hasar oluyor.
Enchli Elmaya bakıyoruz: 20 saniyeliğine Yenilenme 5 veriyor (ve 2 kalp kadar canınızı arttırıyor)..!
Eşit şartlarda p4 vs p4 set kılıç vs atıyorsanız ve rakiplerden birinin seti kırılmadıkça yenilenme 5 olduğu için canı azalmıyor. Canı hemen doluyor. Buda setler kırılana kadar ya hackınızı açık tutuyorsunuz yada uzun bir süre jitter click yaparak elinize işkence ediyorsunuz.
Kılıçla kalkan yapmaya bakıyoruz: Çok faydası olmayan belki bazılarının ne işe yaradığını bile bilmediği oyunda bile (Oyun İçi) ne işe yaradığı hakkında açıklama yapılmamış bir özellik
1.9 PvP'si Özet:
Kuvvet 2 İksirine bakıyoruz: Her türlü kılıca, yumruğa 6 saldırı hasarı veriyor. Bu yüzdende editli faction serverlerinde kuvvet 2 içip öyle keskinlik 20 keskinlik 50 kılıçlarla tek atamıyorsunuz
Enchli Elmaya bakıyoruz: 20 saniyeliğine yenilenme 2
ve 8 kalp canınızı arttırıyor (Emiş efekti)
Bu sayede öyle 1 enchli elma yiyip ölümsüz olmuyorsunuz. 8 Kalp daha fazla canınız olduğu için vs lerden önce yiyip vs'deki hasar takaslarından karlı çıkıyorsunuz. (4 tane vuruş size öldürmeye yetiyorsa 5 kere vurması gerekiyor yani)
Kalkana bakıyoruz: 2 El Özelliği sayesinde 2. elinize takıyorsunuz. Rakip vuruş yaparken ya da ok atarken hasarın %100 'ünü engelliyorsunuz ve oyun içi ne işe yaradığı kolayca anlaşılabiliyor. (Kocaman KALKAN yazıyor)
Bu kalkanı nası engelleyeceğiniz oyun içi yazmasada sizi bilgilendireyim, baltayla kalkana vurursanız bi yarım saniye kadar cooldown(Bekleme süresine) giriyor ve etkisiz kalıyor.
Kısaca 1.9 pvpsinde taktiksel olarak elinizi yormadan düzgünce pvp yapıyorsunuz.
Gene de karar sizin fakat güncel olan sürüm genel olarak iyidir.
Her sürümde kesilemeyen hileler var. Bu durumda hangi sürümdeki PvP'nin daha verimli olduğu önemli.1.9 da bile hala hileler var.Ve eskiden iyi kötü hileleri kesebiliyorduk.1.9'da ise artık 2 saat cooldown bekliyoruz zaten adam o zamana kadar bitiriyor.
Şimdi mesela ben bedwarsta zincir zırhla alevli kılıç artı elmas zırhı olan birini kesmiştim.Eğer sunucunun sürümü 1.10.2 olsaydı adam beni teklerdi büyük ihtimal.Her sürümde kesilemeyen hileler var. Bu durumda hangi sürümdeki PvP'nin daha verimli olduğu önemli.
1.8 Sürümünde elmas setim vardı ama demir kılıçlı biri kuvvet 2 iksiri içerek benim yanıma birden geldi ve saniyede 5-6 kere vurarak aniden öldürdü. Ama 1.9 PvP si olsaydı o 1 kere vurduğunda fark ederdim ve kalkan elmas kılıç falan bi şekilde keserdim. 1.8 deki aşırı hızlı vuran hilecilere tepki verilemiyorŞimdi mesela ben bedwarsta zincir zırhla alevli kılıç artı elmas zırhı olan birini kesmiştim.Eğer sunucunun sürümü 1.10.2 olsaydı adam beni teklerdi büyük ihtimal.
Zaten kardeşim istediğin sürüm olsun.şu an yeni geliştirilen hileler varmış.100 blok öteden falan vuruluyor.Bunun en iyi sunucularda bile engelliyemiyorlar.şu an iyi ki Türkiye'de yok.1.8 Sürümünde elmas setim vardı ama demir kılıçlı biri kuvvet 2 iksiri içerek benim yanıma birden geldi ve saniyede 5-6 kere vurarak aniden öldürdü. Ama 1.9 PvP si olsaydı o 1 kere vurduğunda fark ederdim ve kalkan elmas kılıç falan bi şekilde keserdim. 1.8 deki aşırı hızlı vuran hilecilere tepki verilemiyor
Gerçekten artık güçlü bosslar gelmeli.Hatırladığım kadarıyla en son boss 1.4'de geldi.O da wither.Biraz daha dekorasyon bloğu, farklı bosslar ve elbette daha kaliteli bir PvP anlayışı.
#Microsoftbizebakmiy