1.12.1 de nelerin gelmesini isterdiniz ?

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
İstersen 1.45.1 çıksın, 1.8 adamdır.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
1.8 Sevenlerden çok hoşlanmıyorum. Sebebi herkes god apple alıp yiyip herkezi kesiyor. Özellikle vipler? Bi zırhı al repair all oh temis sınırsız yaşam.Bundan dolayı 1.8 den hiç hoşlanmıyorum
1.9 Da biraz daha iyi ve minecraft zorlaştırılmış.1.9 Birazcık daha hoşuma gitti
1.4-1.5 ALLAHU AKBARRR :-DDD
1.5-1.0 asla ölmez!

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Oyuna aslında 1.8 de de bir boss eklend diye biliyorum şu sualtı tapınaklarındaki beyaz mob
O tam bir boss değil. Bazı oyunlarda mini boss olur. Bu da onun gibi bir şey. Asıl boss olsaydı çok zor olur, üstte boss health bar olur ve ölünce değerli bir şey çıkardı. Elder guardian bunların hiç birine sahip değil.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xX_ProOyunda_Xx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
YUTUPIRLAR İÇİN ÖZEL FEKŞIN KURULSUN VE MOAJNG BUNA DESTEK VERSİN!
bnce hrkes için conconcıraft swsi açılmalı herkes girebilmeli diğer yotubıuerlarda girsin beraber oynuyalım

enes batur abimin gelmesini isterdim bide şey NDNG ailesi için özel bişeyler yapsınlar ve mümkünse enes batur abi benim babam olsun

bncede tüm moblarda NDNG yazsın !!!!
oyuna yotube gelsin ve yotubenin başkanı ndng enesBatur abi olsun reis olsun babası olsun youtnenin
sonra müzük cd si gibi video cd sine moblar video çekip youtube koysun kanal açsınlar ndng inek ndng enderman ndng creper gibi ndng ailesi oyunun başkanı enesbatur olsun herobrineyi öldürüp başkanlı alsın
enesbatur boss olsun enderdragon u yenip oyunun en büyüğü olsun güçlü oyunu bitirmek için o enes batur boss unu kesmek gereksin
youtubede abone kasma olsun oyuncularda ideo çekebilsin hayvanlara zeka gelsin vido çeksin

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten konu hortlamış bari horta ben devam edeyim.

Oyun yapılırken amaç "eğvle eğvle bi oyun yağıpak pevepe atsığnlar eğuheğuhuehuğğ" değildi. İnsanların survival oynayarak vakit geçirmesini sağlamaktı şimdi pvp yi savunmanız saçma oyun olabildiğince gerçek hayata döndürülmeye çalışılıyo.

Oyunun yapımcısı olsaydım ekleyeceklerim;

- Arabalar
- Güçlü bi boss ama açıksız bugsuz wither gibi bloğun arkasına saklanabileceğimiz değil yada ender dragon gibi vurmayı bilmeyen bi ejder değil bildiğin güçlü şöyle p4 set yapmadan kesemeyeceğimiz kesmek için gerekirse saatler harcayacağımız bi boss olmalı.
- Köylere çeki düzen verilmeli "Makat - Ocak - Köy usülü mutfak vs."
- Televizyon
- Bazı blokların kenarlarının eğimli olması hani bi mod vardı gerçekci dünyaya benzetiyodu onun gibi mesela o modu minecraftın orjinal haline yüklesek iyi olur.
- Oyuna kale eklenmeli yani köy bulma olasılığımız %10 ise köy bulma olasılığımız %1 falan.
- Köylülere guardian eklenmeli ve köylülerden yemek çalmaya kalkıştığımızda bize çok güçlü bi yayla ateş etmesi.
- Oyuna işçi eklemek mesela ev yaptırırız/madene göndeririz/oduna göndeririz

Yani eklenebilecek çok şey var ve 1.90.2 sürümünde bunların hepsi olacak

#reserved by CELLAT

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
arabaların gelmesi oyuna kasma yapabileceği için biraz erteliyorlar arabalardan önce otomatik sanayi devrimi yapılmalı bence
boss konusunda haklısın
köyler konusunu onaylıyorum
televizyon yapılsa bile sadece 5 10 tane dizi olur ve onalrda saçma sapan olur çünkü ojang ekibi görünüme ve modellemeye önem vermiyor
blokların eğimli olması oyuna terraria havası verir ve yine kasmaya sebep olabilir
kale eklenebilinir
köylülerin zaten iron golemleri var köy belli büyüklüğe ulaşınca spawnlanıyorlar
oyuna işçi eklenmez çünkü bir süre sonra oyuna factorio havası katılır herşeyi elle yapmak lazım buradada televizyon yine factorio havası katacaktır oyuna bunların olmamasını oyunun kendine özgü oması adamların asıl amacıdır.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Oyunda elektrik yok zaten televizyon araba neyinize.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi