Altın [ 1.12.2 ] VISION SURVIVAL | play.visionminecraft.com | 400'DEN FAZLA BIOME | 3D Hayvanlar, Mobilyalar ve Kılıçlar | Discord

Sunucunun en beğendiniz özelliği neydi? (x2)

• Kullanılan toplam oy
    114

WhoIsLance0

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu tasarımını beğendim, diğer sunuculardan farklı bir sunucu gibi duruyor. Girmedim henüz sunucuya fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla yapılar hiç olmamış. Başarılar arkadaşım, allah emeğinin karşılığını verir umarım

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu tasarımını beğendim, diğer sunuculardan farklı bir sunucu gibi duruyor. Girmedim henüz sunucuya fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla yapılar hiç olmamış. Başarılar arkadaşım, allah emeğinin karşılığını verir umarım
Konu tasarımımız göze açık ve flat temalı renkler kullanılarak dizaynlanmıştır. Yapılarımız ise world edit kullanmadan her bir blok el emeği olmak üzere yapılmış ve sunucuya eklenmiştir. Biz yapıların(çoğu sunucuya göre) güzel olduğunu düşünüyoruz :/
Değerli eleştirin için teşekkür ederim. Sunucuya bekleriz. <3

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik birbirini tekrar eden survival sunucularının aksine yaratıcı olmuş, en kısa zamanda deneyeceğim.

Ayberk_PvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türkiye Sunucuları'na yeni bir tat getirmişsiniz tebrik ederim server eğlenceli fakat bir yerde üzüldüm serverde timber plsi yok o biraz insanı üşendiriyor en azından ekleyip elmas balta ile çalışabileceğini ayarlayabilirseniz sevinirim...

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türkiye Sunucuları'na yeni bir tat getirmişsiniz tebrik ederim server eğlenceli fakat bir yerde üzüldüm serverde timber plsi yok o biraz insanı üşendiriyor en azından ekleyip elmas balta ile çalışabileceğini ayarlayabilirseniz sevinirim...
Timber mod, özel ağaçlar ve özel çalılıklar olduğu için çalışmaz. Üzgünüm.
İyi oyunlar...

Rezznov

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu tek kelime ile harika ama hile diye kontrol etmeden banlamanız çok yanlıştı :(