Altın [ 1.12.2 ] VISION SURVIVAL | play.visionminecraft.com | 400'DEN FAZLA BIOME | 3D Hayvanlar, Mobilyalar ve Kılıçlar | Discord

Sunucunun en beğendiniz özelliği neydi? (x2)

• Kullanılan toplam oy
    114

UncleBoe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dürüst olmak gerekirse türklerden böyle sunucu beklemezdim aşırı emek verilmiş bir sunucu. Normal tr sunucuları 1 spawn 1 orman hadi pvp diyip geçiyor. Ama bu sunucu mmo + survival tarzı oyunlara benzetilmiş. Başarılı. Hemde çok. Şaşırdım yani böyle tr serveri görünce. 4-5 yıldır oynuyom böylesini göreli uzun zaman oldu.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dürüst olmak gerekirse türklerden böyle sunucu beklemezdim aşırı emek verilmiş bir sunucu. Normal tr sunucuları 1 spawn 1 orman hadi pvp diyip geçiyor. Ama bu sunucu mmo + survival tarzı oyunlara benzetilmiş. Başarılı. Hemde çok. Şaşırdım yani böyle tr serveri görünce. 4-5 yıldır oynuyom böylesini göreli uzun zaman oldu.
Teşekkürler (:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese önemle duyurulur.

Sunucumuz 2.0 versiyonu için hazırlık yapmakta.
Bir takım gecikmeler veya anlık bakımlar vs. olabilir.
2.0 Versiyonu çıktıktan sonra Forum Gamer'a Banner Reklamı verilecektir.
Herkese iyi oyunlar <3.
(Her gün 14:30 da event!)

Crabby

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moruq yani şimdi hayatımda gördügüm en güzel survival sunucusu diyebilirim birbirini tekrar eden yok amacımız eglendirmek kapanmıyacak asla denilen sunucular aksine bu gerçekten zevkli yeni gelen güncelleme ile hem daha zevkli oldu hem yeni eşyalar geldi bosslar vs. falan ve sunucu şu an kapanma yolunda degil devam etme yolunda ilerliyor başarılarınızın devamını dilerim

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moruq yani şimdi hayatımda gördügüm en güzel survival sunucusu diyebilirim birbirini tekrar eden yok amacımız eglendirmek kapanmıyacak asla denilen sunucular aksine bu gerçekten zevkli yeni gelen güncelleme ile hem daha zevkli oldu hem yeni eşyalar geldi bosslar vs. falan ve sunucu şu an kapanma yolunda degil devam etme yolunda ilerliyor başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkürler yorumunuz için.

Sunucu neden kapalı ayrıca oyuncu düşüşüne bir çözüm bulunmalı
Tüm adımlar ve duyurular discordumuz üzerinden yapılıyor. Katılmayı unutmayın.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir başyapıt adeta. Sizi tebrik ediyorum fakat sunucuda oynayamamanın üzüntüsünü de yaşıyorum :( 1.8 sonrası sürümlerde server resource pack yükleyemiyorum oyun çöküyor sistemim yeterli olmasına rağmen :(