[1.16.4] ZOARON - Teknik Sistemli Hayatta Kalma! - Programlanabilir Androidler - Yetenekler - Rütbeler - Gelişmiş Depo - Zindanlar

AburCuburBukucu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu gerçekten uğraşılmış ve çok iyi. Kendine has sistemleri olsun, doku paketi olsun, başarımlar, görevler ve daha nicesi. En kısa zamanda factions sunucusunun da açılmasını bekliyorum :)

Midordas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucu güzel gerçekten oynamalık ben oynadım ve sevdim fakat çok saçma kuralları var 2 saat önce öldüm ve eşyalarımı alırken hepsi silindi ve oyunu bırakıyom dedim ama oyuna bida hiç girmiyeceğimi sandıkları için akıllı abilerim beni banladılar.

Holdred

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucu güzel gerçekten oynamalık ben oynadım ve sevdim fakat çok saçma kuralları var 2 saat önce öldüm ve eşyalarımı alırken hepsi silindi ve oyunu bırakıyom dedim ama oyuna bida hiç girmiyeceğimi sandıkları için akıllı abilerim beni banladılar.
Seni banlamamızın sebebini cidden bu olduğunu düşünüyorsan çok garip. Çünkü sunucu içerisinde yazdığın "böyle anticheat programını ....., böyle pluginlerin ......" tarzı yorumların bizi ve oyuncuları rahatsız ettiği için seni uyarmamıza rağmen hala devam etmendir.

Midordas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Seni banlamamızın sebebini cidden bu olduğunu düşünüyorsan çok garip. Çünkü sunucu içerisinde yazdığın "böyle anticheat programını ....., böyle pluginlerin ......" tarzı yorumların bizi ve oyuncuları rahatsız ettiği için seni uyarmamıza rağmen hala devam etmendir.
Tamam haklısınız öyke şeyler dedim ama nu durumdan hiç kimse rahatsız olmadı bi tepkide göstermediler ilk önce oyuncuların fikrini alsaydınozda banlasaydınız

Midordas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haberiniz olsun kayıt oomas sistemniz bozuk bazıları kayıt olamıyor ._.

Midordas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
lütfen banımı kaldırın çok pişmanım çok sıkılıyom :c
bana ceza olarakta 1 hafta mute attın lütfen

Efso_Player

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu kaliteli fakat oyunda kışkırtıp küfür etmememe rağmen 30 dk mute yiyip küfür ederkende hiçbir dil din ırk katmadan etmeme rağmen oyunda perma mute atan ve dccden banlayan yönetim ekibinize teşekkür ediyorum sunucu kaliteli fakat insanlar kalitesiz

Holdred

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 189269
rehberler ilgilisiz sadece küfüre bakıyorlar yardım etmiyorlar
Yani ortada bir sorun göremiyorum tam olarak. Burda olan olayda ben de vardım ve espirili bir şekilde yazdık bunu. Konunun devamını atmamışsın, sadece bir kısmını atarak insanların aklına saçma sapan şeyler sokuyorsunuz. Lütfen böyle karalayıcı durumlara hiç girmeyelim.