AburCuburBukucu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu gerçekten uğraşılmış ve çok iyi. Kendine has sistemleri olsun, doku paketi olsun, başarımlar, görevler ve daha nicesi. En kısa zamanda factions sunucusunun da açılmasını bekliyorum 
Teşekkür ederim değerli yorumun için. Hep beraber büyümek dileği ile.Sunucu gerçekten uğraşılmış ve çok iyi. Kendine has sistemleri olsun, doku paketi olsun, başarımlar, görevler ve daha nicesi. En kısa zamanda factions sunucusunun da açılmasını bekliyorum![]()
Değerli yorumun için teşekkür ederim.Sunucudaki hologramlar gerçekten güzel (:
Seni banlamamızın sebebini cidden bu olduğunu düşünüyorsan çok garip. Çünkü sunucu içerisinde yazdığın "böyle anticheat programını ....., böyle pluginlerin ......" tarzı yorumların bizi ve oyuncuları rahatsız ettiği için seni uyarmamıza rağmen hala devam etmendir.Merhaba, sunucu güzel gerçekten oynamalık ben oynadım ve sevdim fakat çok saçma kuralları var 2 saat önce öldüm ve eşyalarımı alırken hepsi silindi ve oyunu bırakıyom dedim ama oyuna bida hiç girmiyeceğimi sandıkları için akıllı abilerim beni banladılar.
Tamam haklısınız öyke şeyler dedim ama nu durumdan hiç kimse rahatsız olmadı bi tepkide göstermediler ilk önce oyuncuların fikrini alsaydınozda banlasaydınızSeni banlamamızın sebebini cidden bu olduğunu düşünüyorsan çok garip. Çünkü sunucu içerisinde yazdığın "böyle anticheat programını ....., böyle pluginlerin ......" tarzı yorumların bizi ve oyuncuları rahatsız ettiği için seni uyarmamıza rağmen hala devam etmendir.
Haberiniz olsun kayıt oomas sistemniz bozuk bazıları kayıt olamıyor ._.Seni banlamamızın sebebini cidden bu olduğunu düşünüyorsan çok garip. Çünkü sunucu içerisinde yazdığın "böyle anticheat programını ....., böyle pluginlerin ......" tarzı yorumların bizi ve oyuncuları rahatsız ettiği için seni uyarmamıza rağmen hala devam etmendir.
Yani ortada bir sorun göremiyorum tam olarak. Burda olan olayda ben de vardım ve espirili bir şekilde yazdık bunu. Konunun devamını atmamışsın, sadece bir kısmını atarak insanların aklına saçma sapan şeyler sokuyorsunuz. Lütfen böyle karalayıcı durumlara hiç girmeyelim.Ekli dosyayı görüntüle 189269
rehberler ilgilisiz sadece küfüre bakıyorlar yardım etmiyorlar