1.4.7 Herobrine ? Girin Lütfen

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hani dünya oluşurken bazen adada başlarız ya küçük bir adada.İşte ben de öyle bir yerde başladım ve madene ineyim dedim.Madene inerken barışçıla alıyorum.Sonra demir vs. topladım biraz durdum ve bir ayak sesi geldi.Sanırsam toprakta yürüyordu.Çünkü toprak sesi geliyordu.(mağarada) dediğim gibi barışçıldaydım.Oyunu hemen herobrine dan şüphelenmemin sebebi 1.5 i araştırırken herobrine silindi yazıyordu.Benim ki 1.4.7 sürümünde.Acaba herobrine olabilir mi ? Oyunu hemen kapattım çünkü aniden karşıma çıkınca çok kötü oluyorum.

Creepers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine diye bir şey yoktur ve o hep kaldırıldı demesinin sebebi (bana göre) oyuncuları trollemek :D herobrine yoktur içini korkutma

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ambiance, Minecraft'ta kendiliğinden duyulan ürkütücü seslerdir. 2 tür ambiance vardır:

1. Mağara ambiance sesleri
2. Owerworld ambiance sesleri

1. Mağara ambiance sesleri:

Canavarların kolayca ışınlanabileceği 9. derece ışık seviyesinin altında bulunan mağaralarda duyulan ambiance sesleri, yaratık belirtisidir. Ambiance sesleri mağaralarda kolayca Herobrine yanılgısı yapabilmekte. Fakat az sonra deneyeceğim durumlarda Herobrine'dan şüphelenebilirsin.

2. Owerworld ambiance sesleri:

Evinizin içinde duyabileceğiniz nadir seslerdir. Ama yine de Herobrine şüphesi bulunmaktadır. Çünkü Notch, genelde bu tür seslerin sadece mağaralarda duyulabileceğini belirtti. Eğer y koordinatı 65'in altında değilse Herobrine şüphesi bulunmaktadır.

C418'in gizemi:

Ambiance seslerinden bazen Daniel Rosenfeld adlı (namı değer C418) adam suçlanmaktadır. Çünkü Minecraft müziklerini o yazdı. Çoğu insan ambiance seslerinin onun yüzünden oluştuğunu savunur.

Herobrine ambiance sesleri:

Eğer aşağıdaki seslerden birisini duyuyorsan Herobrine şüphesi vardır:

- Portal olmadığı halde portal sesi.
- Çığlıklar.
- Tren sesleri.
- Mineshaft'taki alışılmadık sesler.

Bu sesler oyunun dosyalarında bulunamadı. Ama duyulabiliyor!

Senin durumunda da bir şüphe var elbette.

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ambiance, Minecraft'ta kendiliğinden duyulan ürkütücü seslerdir. 2 tür ambiance vardır:

1. Mağara ambiance sesleri
2. Owerworld ambiance sesleri

1. Mağara ambiance sesleri:

Canavarların kolayca ışınlanabileceği 9. derece ışık seviyesinin altında bulunan mağaralarda duyulan ambiance sesleri, yaratık belirtisidir. Ambiance sesleri mağaralarda kolayca Herobrine yanılgısı yapabilmekte. Fakat az sonra deneyeceğim durumlarda Herobrine'dan şüphelenebilirsin.

2. Owerworld ambiance sesleri:

Evinizin içinde duyabileceğiniz nadir seslerdir. Ama yine de Herobrine şüphesi bulunmaktadır. Çünkü Notch, genelde bu tür seslerin sadece mağaralarda duyulabileceğini belirtti. Eğer y koordinatı 65'in altında değilse Herobrine şüphesi bulunmaktadır.

C418'in gizemi:

Ambiance seslerinden bazen Daniel Rosenfeld adlı (namı değer C418) adam suçlanmaktadır. Çünkü Minecraft müziklerini o yazdı. Çoğu insan ambiance seslerinin onun yüzünden oluştuğunu savunur.

Herobrine ambiance sesleri:

Eğer aşağıdaki seslerden birisini duyuyorsan Herobrine şüphesi vardır:

- Portal olmadığı halde portal sesi.
- Çığlıklar.
- Tren sesleri.
- Mineshaft'taki alışılmadık sesler.

Bu sesler oyunun dosyalarında bulunamadı. Ama duyulabiliyor!

Senin durumunda da bir şüphe var elbette.

Not: Alıntı değil.

zoldano

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahahh zombi bu ama bense minecraft pe (Androidde) ayak sesi ve tas kirma sesi vardi

mineruçhan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
çok merak ediyorum herobrine tek oyuncuda nasıl giriyo o çok oyuncu degilki resmen tek oyunce çok oyuncu oluyo

emkaan123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine saçmalığı aldı başını gidiyor 1.5 e geçin içinizi ferah tutun bu nedir kardeş görülmei çok zor bir şey oda betaydı
tam hatırlıyamıyorum mod sadece sonra kaldılırdı zaten playerlerin uydurduğu bir şey adam mojangı geçicek :) rahat ol ambience dir

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Umarım ambiancedir.Ben o sesi toprakta yürüyen bir adam sesi olarak duydum.Şu notch falan oyundan soğuttu ya :D

emkaan123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diyelim Herobrine ne olacakki evini yakıcak en fazla ölüceksin küplerden korkulurmu kardeşim.