1.4.7 Herobrine ? Girin Lütfen

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diyelim Herobrine ne olacakki evini yakıcak en fazla ölüceksin küplerden korkulurmu kardeşim.

1-Aniden karşıma çıktığında kalpten giderim.Ama önce ben onu gördüğümde bir şey olmaz.
2-Evimi yakıp,beni de öldürünce o kadar emeğim boşa gidecek ve bunda ne var ki diyorsun ?

emkaan123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-Aniden karşıma çıktığında kalpten giderim.Ama önce ben onu gördüğümde bir şey olmaz.
2-Evimi yakıp,beni de öldürünce o kadar emeğim boşa gidecek ve bunda ne var ki diyorsun ?
Diyelim çıktı evini yaktı,yasmı tutucaksın ?(aniden çıkınca önüne bi sandalyeyi geri itmeyecek yok sanırsam )

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
5-6 kareden gerçek olsa bile korkma rüyana girmez gerçek olmayan birşeyden hiçbir zaman korkma...

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En çokta örümceklerden korkuyordum :D Mine&Blade modu var bende ve o mod sayesinde asker toplayıp zombi,iskelet vs. hepsinin üzerine yürüdüm ve korkum kalmadı :D Mine&Blade modunu öneririm hepinize :)

zoldano

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkunç degil ki onun neyinden korkuyon oyuna ilk basladiimdw ben bile korkmadim

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belkide steve'İn adımlarının sesidir o ? :D
Ve ayrıca Herobrine'dan korkuyorsan Steve'dende kormalısın çünkü aralarındaki tek fark gözler,

Yunus~Emre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok merak ediyorum herobrine tek oyuncuda nasıl giriyo o çok oyuncu degilki resmen tek oyunce çok oyuncu oluyo
BAK HEROBRINE'IN TOTEMI VAR.ÇALIŞMA MASASINDA ORTAYA YA KEMİK(BONE) YA DA RUHKUMU (SOULSAND) KOYUYOSUN.ORTAYA KEMİK(BONE) KOYDUYSAN ETRAFINI RUHKUMU(SOULSAND) İLE KAPAT.EĞER ORTAYA RUHKUMU(SOULSAND) KOYARSAN ETRAFINI KEMİK(BONE) İLE KAPAT SANA GOSTERIRDIM RESİMLE AMA NE O MOD BENDE VAR NE DE MİNECRAFT.BİLGİSAYARA FORMMAT ATTIKTTA.

BAK RESMİMİ O TOTEM YAPICAM ORADAN BAK.

SEN DE BUNU CEVAPLA BARİ:
ARKADAŞLAR MİNECRAFT İNDİR DE BİRİNE TIKLIYORUM İKİ SEÇENEK VERİYO HANGİSİNE TIKLICAM BİLEN VARSA CEVAPLA BASIP YAZIN.LÜTFEN BİLGİSAYARA FORMAT ATILDIDA.AMA BU SİTEDE YAPIYORUM BUNLARI.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşımız herobrine ye çoklu oyuncu demiş hayır herobrine bir mob arkadaşım yani biz gibi olsada o bir mob

hewseriw55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o kendi ayak seslerindir korkma ama çığlık duyuyosan oyunu kapa bilgisayara yumruk at öneririm :D