1.6.2 - Not Enough İtems - Yardım :(

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben
Not Enough İtem
Modunu Yükledim 1.6.2 Forgeyi Yükledim
Onu Moda Atıp Oyunu Aç Diyince Oyun Kapanıyo
MineCraft Orjinal Deil Crack Forge Yaptım Sorunsuz
Başka Modlarda Oluyo mods Klasörüne Attım 1.6.2.jar A Attım
Ama Olmadı Baya Denedim Araştırdım Hepsinde mods Klasörüne
Atmalı Atınca Ama Oyun Açılmıyo Yardım Edermisiniz :S

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
versiyonlarla alakalı bir sorun değil malesef.

codechikencore dosyasındaki "dependancies.info" info dosyasındaki linkten gerekli dosyaları indirip daha sonra .minecraft/mods klasörüne atın daha sonra ordaki "file" ,"dev" ve "version" ayarlarını gerekli şekilde yapınız daha sonra düzgün bir şekilde oyuna girecektir(Bizzat benim kendi çözümüm alındı değildir.) Yapamassan özelden skpye ver uzaktan bağlantı ile ben yapabilirim

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
versiyonlarla alakalı bir sorun değil malesef.

codechikencore dosyasındaki "dependancies.info" info dosyasındaki linkten gerekli dosyaları indirip daha sonra .minecraft/mods klasörüne atın daha sonra ordaki "file" ,"dev" ve "version" ayarlarını gerekli şekilde yapınız daha sonra düzgün bir şekilde oyuna girecektir(Bizzat benim kendi çözümüm alındı değildir.) Yapamassan özelden skpye ver uzaktan bağlantı ile ben yapabilirim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sitesi Var Girdim İlkden Universalı Seçerek İndirdim Ondan Sonra Mods A Attım Devamını Anlamadım :S File Dev Versionu Nasıl Ayarlıyacam Baktımda Doğru Gibi Geldi AÇılmıyo Gene Skype Atıyorum Özelden Ekle Lütfen :S

[OG]Leqendy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlginç bir çözüm.Fakat ben böyle bir sorun yaşamıyorum ama herkese bildirdiğin için teşekkürler +1 ^^
Agam Sen Bana Yaptınya Teşekkür Ederiw Tek Sorun Olarakda Sağ Tıkla Gözüküyoduya Yapımları Artık Gözükmüyo :S[DOUBLEPOST=1377786711,1377771835][/DOUBLEPOST]
Agam Sen Bana Yaptınya Teşekkür Ederiw Tek Sorun Olarakda Sağ Tıkla Gözüküyoduya Yapımları Artık Gözükmüyo :s
Gerek Kalmadı Yaptım Optiondan Oyun İçinde :)

XeolLP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nei yi ve codechickencore yi (ikisinide) coremods klasörüne atacan mods sa değil