1.6.2 - Not Enough İtems - Yardım :(

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Not Enough İtem modunu skydazdan daha kolay bi şekilde yükleyebilirsin
orayı dene ben ordan mod indiriyom

erkin2002

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya ben bilginin dilini ingilizce yapıyom gene çalışmıyor bilginin dilini nasıl ingilizce yapçaz

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ben bilginin dilini ingilizce yapıyom gene çalışmıyor bilginin dilini nasıl ingilizce yapçaz
bilgisyarın windows 7 ultimate ise ingilizce olabilir eğer ultimate ise windows updateyi aç oradan güncellemeleri denetle de isteğe bağlı güncelleştirmelerden ingilizce dil paketini bul ve yükle (kılavye dili değil bu)

MineBall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
versiyonlarla alakalı bir sorun değil malesef.

codechikencore dosyasındaki "dependancies.info" info dosyasındaki linkten gerekli dosyaları indirip daha sonra .minecraft/mods klasörüne atın daha sonra ordaki "file" ,"dev" ve "version" ayarlarını gerekli şekilde yapınız daha sonra düzgün bir şekilde oyuna girecektir(Bizzat benim kendi çözümüm alındı değildir.) Yapamassan özelden skpye ver uzaktan bağlantı ile ben yapabilirim

awsome823

dead8787

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
1.6.2 de benim bildiğim kadarıyla edit profile özelliği var o.Oraya tıkla.JVM Arguments in tikle (aç) oraya -Duser.language=en -Duser.country=US yaz ve aç .Bende oldu

En iyi cevaplar
0
İngilizce yapmanıza gerek yok IndustrialfunCraft Modpack v1.0 adlı konumda Not enough Item modu için bir kod vermiştim :)[DOUBLEPOST=1390731335,1390731242][/DOUBLEPOST]
nei yi ve codechickencore yi (ikisinide) coremods klasörüne atacan mods sa değil
Kardeşim 1.6.2 diyor adam sen core modstan bahsediyorsun :D

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Çalışmamasının Nedeni Code Chicken Core Deki Kodlama Hataları AZ Bilgilerimle düzelttim sadece mods a 2 dosyayıda atarsanız sorunsuz çalıştırırsınız normal mod yükler gibi
1.6.2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.6.4:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Badderboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkes Team Extreme LAuncher İndirsin. Sonra Minecraft foruma K.A.S.A Diye aratsın
sonra orda JVM argümanları var.Onları alın yani kopyalayın. TeamExtreme den New Profile deyin.Sonra JVM Argumants açın ordan ve oraya yapıştırın.Profili kaydedin.Sonra oyunu açın kapayın.Sonra Gene K.A.S.A diye aratıp Minecraft Forge Installer indirin 1.6.2 ye.Kurun ve Profilinize edit profile deyin.DEdikden sonra Use Version dan Forge_1.6.2_blabla seçin.SAve profile deyin ve Playe basın.Sonra Versionsa daki Forge Profilinin içine NEI kurun.SORUNSUZ ÇALIŞIR!