almak istiyorum zaten yılbaşında indirime girerse diye bekliyorum yoksa yazın alacaktımAllah aşkına git premium al ama yok almayacağım dersen alttaki linkten indirebilirsin kendi kuruyor zaten.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kardeş daha güncel sürüm indirebilirsin micdoodle8.com burda var galacticraft core ve galacticraft vede planets var onları indir yaa adamlara inanma ben ordan çok güncele indiriyom skydaz eski!almak istiyorum zaten yılbaşında indirime girerse diye bekliyorum yoksa yazın alacaktım
ve çok sağol
Skydaz'da 100'lerce mod var bu sitede o kadar yokkardeş daha güncel sürüm indirebilirsin micdoodle8.com burda var galacticraft core ve galacticraft vede planets var onları indir yaa adamlara inanma ben ordan çok güncele indiriyom skydaz eski!
ben tüm modlarımı ordan indiriyom ama galacticraft ve crossbow 'un en yüksek sürümlerini indirmek için micdoodle8 e giriyomSkydaz'da 100'lerce mod var bu sitede o kadar yok![]()
+1Gençler, daha kaç kere dememiz lazım, skydazdan mod indirmeyin. Modları minecraftforum.net'ten ya da kendi sitelerinden indirin. Skydaz güvenilmez bir kaynak.