Sakın BU SUNUCUYA GELMEYİN KURUCU DOLANDIRICI ORTAM HİC İYİ DEİL Bİ EV YAPIYOSUN HEP YANINI SU FALAN KATIYOLAR BLOCK KATIYOLAR BOZUYOLAR KURUCU YA SÖYLÜYORUZ BANANE DİYR KİMSE GELMESİN BOSUNA OYNAMAYIN ADAM GİBİ SW DE OYNAYIN BÖYLE KIZLARIN SW SİNDE OYNAMAYIN !!! BU ARADA BEN LEGENDKİNG! BİDE 1 ADAMA P999 VERDİLER OYLESİNE SW ÇÖP
Sayın LegendsTR, hemen öyle 3 satırda sunucuyu kötüleyip gitmek yok. Biraz açıkla bakalım kurucu nasıl dolandırıcıymış? Direk öyle "GELMEYİN KURUCU DOLANDIRICI" yazmakla olmuyor; Bu kurucu ne yapmış, nasıl dolandırıcı(!) olmuş, açıkla biraz; Hatta buraya yaz da herkes görsün ne kadar kötü bir server olduğunu. Hem amacına daha iyi ulaşmış olursun.
Kardeşim sen şaka mısın? Madem bu kadar kötü, sen bu sunucuda 5 gündür ne yapıyorsun? Hayır yani madem bu kadar kötü, neden böyle bir yorum yazdın?
Ben LegendKing Gayet Güzel ve Başarılı Bi Sunucu Herkeze Tavsiye Ederim...
"Evimi bozdular" konusuna gelince, Minecraft Sunucuları ilk açıldıklarında, oyuncuların birbirlerinin evini yıkıp sandıklarını boşaltmaları büyük sorundu. Ancak daha sonra akıllı bir Minecraft oyuncusu bu olayları önlemek için bir plugin yazdı. Böylece "Claim" doğmuş oldu, insanlar evlerini diğer oyunculardan korumak için claim atmaya başladılar. Ama o da ne? Herkes claim atmasını bilmiyordu; Bu soruna çözüm bulmak adına da "Rehber Oyuncu" denen kavram ortaya çıktı; Bu rehber oyuncular da insanlara nasıl claim atıldığını öğretmeye başladı.
Müjdee! Bizim sunucumuzda da claim plugini ve rehber oyuncular var.
"Evimi bozuyolar dedim admin bir şey yapmadı" konusuna gelirsek de cevabını yukarı yazmıştım direk alıntı yapıyorum:
sizinle arasında bir olay olmamasına rağmen her hangi birisi sizi öldürüp eşyalarınızı alabilir, sırf sadistlik olsun diye odundan ise evinizi yakabilir ve ya bahsettiğiniz olaydaki gibi evin çevresinde her hangi bir yere su/lav koyabilir. Bu tür olaylar Minecraft oyununun bir parçasıdır, sunucu yönetimi hiçbir şart altında müdahale edemez ve olası zararlardan sorumlu tutulamaz. Evi korumak tamamen ev sahibinin sorumluluğundadır.
BÖYLE KIZLARIN SW SİNDE OYNAMAYIN !!!
Anladığım kadarıyla yaşın biraz küçük; O sebeple bu kısmı yorumsuz bırakıyorum.
1 ADAMA P999 VERDİLER OYLESİNE
Aynen ha ha ha manyağız biz, mazoşistiz biz. Kaç haftadır uğraştığımız sunucu bir an önce batsın diye öylesine bir adama P999 veriyoruz ve bunu yaparken de herkese duyuruyoruz, hatta vermeden önce P999 olduğunu diğer kişilere de gösteriyoruz ki emin olsunlar P999 olduğuna.
p999 var adam dedi hatta kendisi admin hediyesi
hadi bu adamı birisi kandırmış "bende p999" var diye de, senin nereden haberin oldu? İnsanların envanterini mi görebiliyorsun? Ya da sadece sunucuyu kötülemek için yukarıda birisini yazdığı yorum üzerinden yalan mı söylüyorsun? Yani yazıklar olsun ne diyeyim başka.