yasinTTR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim gonlumun sultani 1.7.2o yuzden boyle bir sunucu acmak istedim nedense 1.7.2 cok hosuma gidiyor![]()
Enchant Paketi getirirseniz birde Boss adası eklerseniz Birde Edit ile sandık eklerseniz Gg.
Benim gonlumun sultani 1.7.2o yuzden boyle bir sunucu acmak istedim nedense 1.7.2 cok hosuma gidiyor![]()
Boss magaralarimiz var zatenEnchant Paketi getirirseniz birde Boss adası eklerseniz Birde Edit ile sandık eklerseniz Gg.![]()
Jetpack topkills 1.sine veriliyor+9 trolleme itemi neyse server biraz sıradan gerçi fakat jetpack sistemi hoş
Boss magaralarimiz var zatenama boss adasida guzel fikirmis eklemeyi denerim
Jetpack topkills 1.sine veriliyor![]()
Oneri icin tesekkurler begendimMini Boss 1000 canli zırhı p2-p4 içinden sandık anahtarı düşyor sende sandık açıyorsun Boss un zorluguna özel anahtarlar olursa Fena iyi olur.
"Et" ne la ? Yemek olarak et mi yoksa açılımı falanmı varOneri icin tesekkurler begendimen kisa surede eklemeye calisicasgim su et meselesini bi halledebilirsek
![]()
"Et" ne la ? Yemek olarak et mi yoksa açılımı falanmı var
Not: kaç güne açılır Geç kaldımda
Tek umudumuz "FaslastMC" Ve "Xeon"![]()
Et degil pet olucak ama mobil oldugum icinyazim hatalariyla dolu yorumlarimserveri yogun istek uzerine 1.7.x-1.8x e cevirdigimiz icin peti bastan ayarliyoruz lakin plugindebikac sorun cikti halleder etmez acicaz
![]()
bugları server açılınca yeteri kadarbuluyolar zatenTahminen nekadar sürer yani?
Seni eklesem steamın varsa ordan ip yolasan denesem olurmu?
Belki bikaç bug bulurum?
rehber alımlarını server içinden yapıcazrehber olmak istiom 15 yaşındayım
tamam bakarızbide 2 serverde rehberlik yaptım ve ii reklam yapıp serverleri doldurdum
off açın da bi gireyim la bikaçgündür takip ediyorum ama giremedimbugları server açılınca yeteri kadarbuluyolar zatenki ip konuda mevcut ve forumun üstünde akşam açıyoruz
![]()
tamam bakarız
builder alımı yok rehber var sadeceoff açın da bi gireyim la bikaçgündür takip ediyorum ama giremedim
Not: League Of Legends Minigamesi Yapın bence çok tutar örnegin: Kırmızı bi Keskinlik 1 Alevtopu "Annie" adlı karakterin silahı olabilir.
Not2: "Annie" adlı diziyi bulma araştırırken
Deneme Builder alımı varmı