[ 1.7-1.8 ] | FastLastMC Minecraft Faction Sunucusu | Petler | Rütbe Sistemi | Bosslar ve fazlası!

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boss magaralarimiz var zaten :) ama boss adasida guzel fikirmis eklemeyi denerim:)

Jetpack topkills 1.sine veriliyor :p

Mini Boss 1000 canli zırhı p2-p4 içinden sandık anahtarı düşyor sende sandık açıyorsun Boss un zorluguna özel anahtarlar olursa Fena iyi olur.

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mini Boss 1000 canli zırhı p2-p4 içinden sandık anahtarı düşyor sende sandık açıyorsun Boss un zorluguna özel anahtarlar olursa Fena iyi olur.
Oneri icin tesekkurler begendim:) en kisa surede eklemeye calisicasgim su et meselesini bi halledebilirsek :D

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Et" ne la ? Yemek olarak et mi yoksa açılımı falanmı var

Not: kaç güne açılır Geç kaldımda :D

Tek umudumuz "FaslastMC" Ve "Xeon" :D

Et degil pet olucak ama mobil oldugum icinyazim hatalariyla dolu yorumlarim :) serveri yogun istek uzerine 1.7.x-1.8x e cevirdigimiz icin peti bastan ayarliyoruz lakin plugindebikac sorun cikti halleder etmez acicaz :)

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Et degil pet olucak ama mobil oldugum icinyazim hatalariyla dolu yorumlarim :) serveri yogun istek uzerine 1.7.x-1.8x e cevirdigimiz icin peti bastan ayarliyoruz lakin plugindebikac sorun cikti halleder etmez acicaz :)

Tahminen nekadar sürer yani?

Seni eklesem steamın varsa ordan ip yolasan denesem olurmu?
Belki bikaç bug bulurum?

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bugları server açılınca yeteri kadarbuluyolar zaten :) ki ip konuda mevcut ve forumun üstünde akşam açıyoruz :)
off açın da bi gireyim la bikaçgündür takip ediyorum ama giremedim :D

Not:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Minigamesi Yapın bence çok tutar örnegin: Kırmızı bi Keskinlik 1 Alevtopu "Annie" adlı karakterin silahı olabilir.

Not2: "Annie" adlı diziyi bulma araştırırken :D

Deneme Builder alımı varmı

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
off açın da bi gireyim la bikaçgündür takip ediyorum ama giremedim :D

Not: League Of Legends Minigamesi Yapın bence çok tutar örnegin: Kırmızı bi Keskinlik 1 Alevtopu "Annie" adlı karakterin silahı olabilir.

Not2: "Annie" adlı diziyi bulma araştırırken :D

Deneme Builder alımı varmı
builder alımı yok rehber var sadece

AkaganCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş dediğim gibi adım akagan 15 yaşınddayım 2 serverde rehber oldum feci reklam yaparım rehber alırsan günde aralıkla en az 4 saat girerim