1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Map bakımından güzel bir sunucu bunun yanında hile kullanıp başka insanları etkilemenizi savunmam bu problem dışında server hoş başarılar :D

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Map bakımından güzel bir sunucu bunun yanında hile kullanıp başka insanları etkilemenizi savunmam bu problem dışında server hoş başarılar :D
Evet baya baydı yorumlar hile konusunda. En kısa sürede o hileli fotoğrafı değiştireyim. Amacım bazen işime yarıyor mesela gizli sandıkları görüp açıyorum. Sunucuda ne olaylar dönüyor anlamam için. Eleştiriniz için çok teşekkür ederim.

28.07.2017 Günceldir.
Araştırılmayan, incelenmeyen, üzerinde düşünülmeyen bir hayat, yaşamaya değmez.

Yenilik
Skype üzerinden grup oluşturuldu. Grupta sunucuya neler ekleneceği hakkında spoiler verilecek ve sizlerin görüşleri alınacak. Daha iyi nasıl olur bir sunucu hakkında konuşulacak. Sizin istekleriniz üzerinde sunucuya yeni pluginler ve sizin hayal düşüncenizle neler eklenmeli onu eklemeye çalışacağız. Gruba katılmak için öncelikle "hanifitr33" skypesini ekleyip "Ben CasperSurvival Has Kadro grubuna katılmak istiyorum." yazıp isminizi yaşınızı söyleyerek siz beklemede kalacaksınız. Yetkili tarafından görüldüğünde artık siz de bizden olacaksınız. Sunucu açıldığında grup Sohbet & Takas grubu olacaktır. Grupta küfür, hakaret, ırkçılık gibi davranışlar yasaktır. İlk uyarıdan sonra ikinci uyarıda gruptan atılır. Hayırlı Forumlar dilerim.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu hiç fena değil. Olması gerektiği gibi. Gayet hoş, gayet başarılı.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sadece biraz daha yenilik getiriyoruz. Örneğin vs baslayinca altta vsnin bitmesini gösteren sayaç. Coin ile alınan petler. Petleri besleme petlerin verdiği özellik vs. vs. Sizler bizi desteklediğiniz sürece daha da iyiye gideceğiz. İyi Geceler dilerim.

02.08.2017 Günceldir.

03.08.2017 Günceldir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hakkınızda kısmınız yalan, lütfen kafadan uydurmayınız.

Sebebi ise 2009'da hosting şirketleri yoktu ve Minecraft'ta düzgün bir multiplayer yoktu, oralar beta-alpha. İlk multiplayer sunucular 1.1.1'de başlamıştır.
Bu konuda emin misiniz? Hosting şirketleri derken? (: O zamanlar hamachi server kuruyorduk eğer o yılları hatırlarsanız bunları da unutmamalısınız. Hamachiden 6-8 slot yerine daha fazla slot alıp sayıyı 25 30a kadar çıkarıyorduk. Ey gidi günler (: Sizin gibi insanlarda bizim açığımızı bulmaya çalışıyor. Bu arada kötü bir server oyu verdiğiniz için de size herhangi bir şey diyemem fakat hala gururunuz el veriyorsa o oylama kalabilir. Eh neyse bakalım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

ExpanerOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konuda emin misiniz? Hosting şirketleri derken? (: O zamanlar hamachi server kuruyorduk eğer o yılları hatırlarsanız bunları da unutmamalısınız. Hamachiden 6-8 slot yerine daha fazla slot alıp sayıyı 25 30a kadar çıkarıyorduk. Ey gidi günler (: Sizin gibi insanlarda bizim açığımızı bulmaya çalışıyor. Bu arada kötü bir server oyu verdiğiniz için de size herhangi bir şey diyemem fakat hala gururunuz el veriyorsa o oylama kalabilir. Eh neyse bakalım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Açığınız değil, siz şunu der gibi anlatmışsınız:
Biz hostu aldık 2009'da açtık 50 kişi doluştu ilk biz açtık
En azından hamachi ile başladık 20 kişi falan filan diye anlatırsanız hem insanlar bilgilenir hem daha düzgün olur.
Yani, düzeltmenizi istedim amacım elbette sizi kötülemek değil.
Aynı zamanda oyumda kötü bir server değil, Muhteşem olarak verdim sistemleriniz gerçekten beğendim bizim sunucumuzdan elbette biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum
Özellikle buildler tarafından :)
10/10

BoesDart

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gerçektene 2009 Yılından Beri Online Sunucuda Oynarsanız hiç ama hiç pişman olmazsınız sunucu 10 üzerinden 5 yıldızlı 10 sistemler gerçekten oyuncuların yararına ve oyuncuya oyun zevki veriyor, buildler harika, tek kelime ile MUHTEŞEM Sunucu gerçekten harika her şey çok adaletli, kurucular adminler dev.ler durmaksızın oyuncu zevki için sunucu kalitesi için çalışıyor rehberler harika bir sohbet plugini ile birlikte sohbet düzenini tutuyor hileli oyunculara elinden geleni yapıyor. eh bu durumda da bize oyuncu olmak düşüyor.

ActividetxTR

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açığınız değil, siz şunu der gibi anlatmışsınız:
Biz hostu aldık 2009'da açtık 50 kişi doluştu ilk biz açtık
En azından hamachi ile başladık 20 kişi falan filan diye anlatırsanız hem insanlar bilgilenir hem daha düzgün olur.
Yani, düzeltmenizi istedim amacım elbette sizi kötülemek değil.
Aynı zamanda oyumda kötü bir server değil, Muhteşem olarak verdim sistemleriniz gerçekten beğendim bizim sunucumuzdan elbette biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum
Özellikle buildler tarafından :)
10/10
Sunucu Gerçektene 2009 Yılından Beri Online Sunucuda Oynarsanız hiç ama hiç pişman olmazsınız sunucu 10 üzerinden 5 yıldızlı 10 sistemler gerçekten oyuncuların yararına ve oyuncuya oyun zevki veriyor, buildler harika, tek kelime ile MUHTEŞEM Sunucu gerçekten harika her şey çok adaletli, kurucular adminler dev.ler durmaksızın oyuncu zevki için sunucu kalitesi için çalışıyor rehberler harika bir sohbet plugini ile birlikte sohbet düzenini tutuyor hileli oyunculara elinden geleni yapıyor. eh bu durumda da bize oyuncu olmak düşüyor.

ActividetxTR
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

04.08.2017 Günceldir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gelişmeli illeride güzel yerlere gelebilir
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Çalışmalarımız son hızla devam etmekte.

05.08.2017 Günceldir.

07.08.2017 Günceldir.

08.08.2017 Günceldir.

09.08.2017 Günceldir.

10.08.2017 Gücneldir.

13.08.2017 Günceldir.

Duyuru: Sabit reklam + Bildirim satın alındı. 1-2 Hafta sonra piyasaya sunmayı düşünüyoruz. 14.08.2017 Günceldir.

15.08.2017 Günceldir.