Map bakımından güzel bir sunucu bunun yanında hile kullanıp başka insanları etkilemenizi savunmam bu problem dışında server hoş başarılar![]()
bir şey diycem nitradoda max 6gb ram diye hatırlıyorum ?
Bu swde oynamayan pişman olur
C A S P E R L E N D İ N İ Z
Sunucu hiç fena değil. Olması gerektiği gibi. Gayet hoş, gayet başarılı.
Sebebi ise 2009'da hosting şirketleri yoktu ve Minecraft'ta düzgün bir multiplayer yoktu, oralar beta-alpha. İlk multiplayer sunucular 1.1.1'de başlamıştır.Hakkınızda kısmınız yalan, lütfen kafadan uydurmayınız.
Bu konuda emin misiniz? Hosting şirketleri derken? (: O zamanlar hamachi server kuruyorduk eğer o yılları hatırlarsanız bunları da unutmamalısınız. Hamachiden 6-8 slot yerine daha fazla slot alıp sayıyı 25 30a kadar çıkarıyorduk. Ey gidi günler (: Sizin gibi insanlarda bizim açığımızı bulmaya çalışıyor. Bu arada kötü bir server oyu verdiğiniz için de size herhangi bir şey diyemem fakat hala gururunuz el veriyorsa o oylama kalabilir. Eh neyse bakalım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Hakkınızda kısmınız yalan, lütfen kafadan uydurmayınız.
Sebebi ise 2009'da hosting şirketleri yoktu ve Minecraft'ta düzgün bir multiplayer yoktu, oralar beta-alpha. İlk multiplayer sunucular 1.1.1'de başlamıştır.
Açığınız değil, siz şunu der gibi anlatmışsınız:Bu konuda emin misiniz? Hosting şirketleri derken? (: O zamanlar hamachi server kuruyorduk eğer o yılları hatırlarsanız bunları da unutmamalısınız. Hamachiden 6-8 slot yerine daha fazla slot alıp sayıyı 25 30a kadar çıkarıyorduk. Ey gidi günler (: Sizin gibi insanlarda bizim açığımızı bulmaya çalışıyor. Bu arada kötü bir server oyu verdiğiniz için de size herhangi bir şey diyemem fakat hala gururunuz el veriyorsa o oylama kalabilir. Eh neyse bakalım değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Açığınız değil, siz şunu der gibi anlatmışsınız:
Biz hostu aldık 2009'da açtık 50 kişi doluştu ilk biz açtık
En azından hamachi ile başladık 20 kişi falan filan diye anlatırsanız hem insanlar bilgilenir hem daha düzgün olur.
Yani, düzeltmenizi istedim amacım elbette sizi kötülemek değil.
Aynı zamanda oyumda kötü bir server değil, Muhteşem olarak verdim sistemleriniz gerçekten beğendim bizim sunucumuzdan elbette biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum
Özellikle buildler tarafından
10/10
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Sunucu Gerçektene 2009 Yılından Beri Online Sunucuda Oynarsanız hiç ama hiç pişman olmazsınız sunucu 10 üzerinden 5 yıldızlı 10 sistemler gerçekten oyuncuların yararına ve oyuncuya oyun zevki veriyor, buildler harika, tek kelime ile MUHTEŞEM Sunucu gerçekten harika her şey çok adaletli, kurucular adminler dev.ler durmaksızın oyuncu zevki için sunucu kalitesi için çalışıyor rehberler harika bir sohbet plugini ile birlikte sohbet düzenini tutuyor hileli oyunculara elinden geleni yapıyor. eh bu durumda da bize oyuncu olmak düşüyor.
ActividetxTR
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Çalışmalarımız son hızla devam etmekte.gelişmeli illeride güzel yerlere gelebilir