1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bizim gibi sunucularla derken kendinizi bayağı yerin dibine sokmuşsunuz. VIP üyelikte fly olması farklılık değil, üyeliklerin fırlaması için yapılmış bir taktik gibi duruyor. Kurucu hesap vermek zorunda olmayabilir ancak sorumlu olduğu oyuncuyu bilgilendirmekle yükümlü. Belki böyle yersiz düşündüğünüz için kötü eleştiriliyorsunuz.
Yorumunuzu sonradan fark ettim. Haklı olabilirsiniz. Fakat bu sunucunun yürümesi için çok önemli rol oynayan şey CPU. Cpu arttırmazsam sunucu'da lag olur. Bu olaylar içine birde yakın zamanda firma değişmek olunca iş zora kaçıyor ve Fly oyuncularla vsde açılmıyor sadece uçup ev yapmak için fly var. Onun dışında savaş başladımı artık fly otomatik kapanıyor savaş bitene kadar. Yinede dikkate aldım. Çok haklı olduğunuzu belirtmek isterim.

Zelodux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Biz çok iyiyiz en iyi biziz taklit aslını yüceltir ama başka sunucularda reklam yapmaktan utanmayız, parayla konuyu sabitletir sanki başarılı olduğu için sabitlenmiş gibi gururlanır hava atarız, başkasının sistemini alıp bizi taklit etmişsiniz deriz çünkü biz en iyiyiz, öyle iyiyiz ki orijinal bir fikir sistem bulamayız çünkü ne gerek var; ver fly'ı bas p4'ü koy 1.7 server'a birbirlerini yesinler."

Cosplay'im nasıl? Bunu da sildirtecek misiniz? Hem de bildirim bile vermeden. Ne de olsa en iyiler eleştiriye/yoruma kapalıdır değil mi.

Bu kadar insan aynı şeyleri şikayet edip duruyorsa onlara hırlamaktan vazgeçip neyi yanlış yapıyoruz diye bi düşünün derim. Bu sunucu da yeterince vip satıp adminlerin canı istediğinde kapanacak o kadar eminim ki.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Biz çok iyiyiz en iyi biziz taklit aslını yüceltir ama başka sunucularda reklam yapmaktan utanmayız, parayla konuyu sabitletir sanki başarılı olduğu için sabitlenmiş gibi gururlanır hava atarız, başkasının sistemini alıp bizi taklit etmişsiniz deriz çünkü biz en iyiyiz, öyle iyiyiz ki orijinal bir fikir sistem bulamayız çünkü ne gerek var; ver fly'ı bas p4'ü koy 1.7 server'a birbirlerini yesinler."

Cosplay'im nasıl? Bunu da sildirtecek misiniz? Hem de bildirim bile vermeden. Ne de olsa en iyiler eleştiriye/yoruma kapalıdır değil mi.

Bu kadar insan aynı şeyleri şikayet edip duruyorsa onlara hırlamaktan vazgeçip neyi yanlış yapıyoruz diye bi düşünün derim. Bu sunucu da yeterince vip satıp adminlerin canı istediğinde kapanacak o kadar eminim ki.
Bu konuda emin misin?
"Yeterince vip satıp kapanacak"
O günler gelince acaba aylar mı yıllar mı geçer aynı durumu bana paylaş. Bakalım ne kadar uzun bir süre geçmiş :).
Yukarıdaki mesajımı okumamışsınız.
"PvP'de FLY kapanıyor."
Birinin inek sütü veren sistemiyle benim koyun kakası sistemimi mi kıyaslıyosun. Başlarım kaldırıyorum bu gece o skripti. Yeni bir olay getirincede benim sunucumda vardı falan da demeyin.
Tamam sana şunu söyleyeyim başarılı değilim diyelim.
Bu konuyu bile bir VIP satışıyla hallettim. Kendi cebimden para çıkarmıyorum.
Ben hala başarılı değil miyim?
35TL ile girdiğimiz işten şuanda yüzlerce lira paramız birikti.
Hala başarılı değil miyim?
Saatlerce uğraşıp kimsenin çözemediği olayları çözdüm.
Sunucumdaki başlı zamanlarda çökmelerin çözümlerini buldum.
O sırada sunucumu 2 ay kapattım ve bu süre zarfında forumdan reklamını verdim.
O kadar oyuncu benim gibi ortamlı sunucu görmediğini söylüyor.
Peki başarılı değil miyim?
En azından oyun ortamı var ve bir sistem alıntı yaptık diye diğer sistemlerime de çamur atma.
Zaten o sistem CPU arttırdığından emin ol. O sistem yerine daha iyi fikirler var aklımda. Sizin süt yapan kaka yapan koyunlarınız sizde kalsın.

O kadar insan evet geleni gideni öyle diyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tabii çok haklısınız bu konuda. %50si kötü bir server oyu.

Konu tasarımı deseniz elimden geldiğinin en iyisini yaptım.
Server deseniz 7/24 kesintisiz oyun ortamı vermekte.
Benden daha ne istiyorsunuz?

Haksız yere kötü bir server oyu verenlerin Allah işini rast getirmesin.

Ben sunucu açtım ve istediğim seviyelere geldim. Eğer bu kadar oyuncum varsa. Bu kadar kişi oynuyorsa. Bu serveri ya kıskanıyorlar. Ya da çekemiyorlar. Değerli yorumunuz için de teşekkür ediyorum. Hayırlı Forumlar.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Gerçek Kalite :)
Değil 75, 775 aktif sayısı olsun sunucu yine kalitesiz olacaktır.
Kaliteli olabilmeleri için birkaç çözüm sunmak istiyorum, öncellikle üst sürümleri tercih etmeli güncel sürümleri tercih ederek oyun içi hatalardan kurtulmalı. Güncel sürümü tercih ettikten sonra ekletilerini gerçekten emek vererek düzenlemesi gerekir, eklenti yazmıyor olabilirler eyvallah ama düzgün düzenlemeleri gerekirdi. Essentials config, essentials mesaj, nocheatplus gibi sunucuya gerçekten lazım eklentileri ne kadar düzenledikleri ortada.
Gerçekten emek verdikleri zaman 'gerçek kalite' olacaklar zaten, bundan şüpheniz olmasın.
Bu yorumuma baltalama demenizi istemem, baltalama olsa çözümler sunmam. Rapor edipte, kendinizi yormayın diye yazıyorum.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Değil 75, 775 aktif sayısı olsun sunucu yine kalitesiz olacaktır.
Kaliteli olabilmeleri için birkaç çözüm sunmak istiyorum, öncellikle üst sürümleri tercih etmeli güncel sürümleri tercih ederek oyun içi hatalardan kurtulmalı. Güncel sürümü tercih ettikten sonra ekletilerini gerçekten emek vererek düzenlemesi gerekir, eklenti yazmıyor olabilirler eyvallah ama düzgün düzenlemeleri gerekirdi. Essentials config, essentials mesaj, nocheatplus gibi sunucuya gerçekten lazım eklentileri ne kadar düzenledikleri ortada.
Gerçekten emek verdikleri zaman 'gerçek kalite' olacaklar zaten, bundan şüpheniz olmasın.
Bu yorumuma baltalama demenizi istemem, baltalama olsa çözümler sunmam. Rapor edipte, kendinizi yormayın diye yazıyorum.
İşte bunu dikkate aldım. Not aldım en yakın toplantıda bu konuyu konuşacağım.

leonardo41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype üzerinden attık bakmadınız belki burdan bakarsınız
bu ss fazla isimler anlaşılmıyor ama dikkatli bakarsanız görebilirsiniz
seymentr cazielpvp batucan21
ve hile sslerini lütfen /bilgi deki gibi uygularsanız iyi olucak

Son düzenleme:

proessek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam Sunucuda Warp Boss İtem Degerlerini Düşürmenizi İsterim Faction - Survival Nerdeyse Bi Farki Kalmadı p5 Kılıc Dusuyor
Hocam Son Zamanlarda Hack Sayıları Cok Arttı Adamlara 1 Saat jail Atılıyor Umursamıyorlar Bile Ceza Suresi Arttırılsın .

leonardo41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype üzerinden attık bakmadınız belki burdan bakarsınız
Hocam Sunucuda Warp Boss İtem Degerlerini Düşürmenizi İsterim Faction - Survival Nerdeyse Bi Farki Kalmadı p5 Kılıc Dusuyor
Hocam Son Zamanlarda Hack Sayıları Cok Arttı Adamlara 1 Saat jail Atılıyor Umursamıyorlar Bile Ceza Suresi Arttırılsın .
1 saat jailmi ciddimisiniz /bilgi yazınca banlanıcağı yazıyor

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza geldim nickim ( Swalie ) di..
RuhsuzErkek yani bu konunun sahibine bir şey soracaktım sunucu özellikleriyle ilgili..
Pişman oldum.
BU ARADA KONUDA YETKİLİLER OYUNCULARA ÇOK YAKINDIR...
HERŞEYİ CEVAPLARLAR.. BİLMEM NE...
HEPSİ YALAN

Rehberleriniz hiçbir iş yapmıyor, daha chat silmeyi bilmiyor nasıl yetkililer alıyorsunuz anlamıyorum.

Rehberin işini vipiniz yapıyor..
BOL ŞANSLAR

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza geldim nickim ( Swalie ) di..
RuhsuzErkek yani bu konunun sahibine bir şey soracaktım sunucu özellikleriyle ilgili..
Pişman oldum.
BU ARADA KONUDA YETKİLİLER OYUNCULARA ÇOK YAKINDIR...
HERŞEYİ CEVAPLARLAR.. BİLMEM NE...
HEPSİ YALAN

Rehberleriniz hiçbir iş yapmıyor, daha chat silmeyi bilmiyor nasıl yetkililer alıyorsunuz anlamıyorum.

Rehberin işini vipiniz yapıyor..
BOL ŞANSLAR
Bir insan nasıl çıldırır? İşte size cevap.

Konuda oyunculara çok yakındır diyen arkadaşım.Ufak Salla da civcivler yesin.

Yukarıdaki diğer kişilere attğım cevapları sanada atıyorum. "Yetkililerin cevap verme lüksü yok."

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir insan nasıl çıldırır? İşte size cevap.

Konuda oyunculara çok yakındır diyen arkadaşım.Ufak Salla da civcivler yesin.

Yukarıdaki diğer kişilere attğım cevapları sanada atıyorum. "Yetkililerin cevap verme lüksü yok."
Az konus birader ss almadigima sukret.
Sana rahat 10 kere yazmisimdir.
Taktiginiz yok. Oyunculara sorabilirsin.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2 gün önce düşüncemi belirtmiştim konunuzda ama halen bir değişiklik göremiyorum sunucunuzda.
Halen kalitesiz, halen düzensiz, halen fazla emek verilmemiş.

Düşüncelerimizi önemsemiyorsanız lütfen söyleyin, ben sizin daha kaliteli olabilmeniz için çözümler sunuyorum.
Normal de düşük sürümlere pek destek çıkmam ama sorun olursa özelden mesaj atabilirsiniz, iyi forumlar.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2 gün önce düşüncemi belirtmiştim konunuzda ama halen bir değişiklik göremiyorum sunucunuzda.
Halen kalitesiz, halen düzensiz, halen fazla emek verilmemiş.

Düşüncelerimizi önemsemiyorsanız lütfen söyleyin, ben sizin daha kaliteli olabilmeniz için çözümler sunuyorum.
Normal de düşük sürümlere pek destek çıkmam ama sorun olursa özelden mesaj atabilirsiniz, iyi forumlar.
Tamamdır. Sunucuyu 1.8e yükselttim bazı bug sorunlarını çözdüm ve şuanda bir kaç pluginim arıza verdi onları da yakın zamanda hallettim.