Sunucumuzu Begendinizmi?

• Evet Cok Güzel.

Kullanılan: 2 15.4%
  • Hayir Hiç Begenmedim

Kullanılan: 6 46.2%
  • Yanii, Biraz Gelistirilmeli(Gelistirilecek)

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

WhiteTigerr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kaç tane bot koruması var serverde? bot korumasından giremiyorum

Sunucumuz Saldiri altinda olmasin'diye sunucumuzu güvenlik altina almis bulunmaktayiz. Sunucumuzda 2 tane koruma var. Birincisi AntiJoinBot. Ikincisi Skrtip'ile Safe giris Yapiyoruz.
Sunucumuza bekliyoruz.

Yeni > Sunucu'da Item kaybolma sorunu kısmen çözüldü

Sunucumuz GUNCEL

Arkadaslar Server Hala aciktir. Bekliyoruz OpFaction Para kasmak çok kolay rütbeler var! lapisde blocklar! pvpmadende blocklar! KONU GUNCEL

iTsNooty

Explorer
En iyi cevaplar
2
Sunucumuz Saldiri altinda olmasin'diye sunucumuzu güvenlik altina almis bulunmaktayiz. Sunucumuzda 2 tane koruma var. Birincisi AntiJoinBot. Ikincisi Skrtip'ile Safe giris Yapiyoruz.
Sunucumuza bekliyoruz.

Yeni > Sunucu'da Item kaybolma sorunu kısmen çözüldü

Sunucumuz GUNCEL

Arkadaslar Server Hala aciktir. Bekliyoruz OpFaction Para kasmak çok kolay rütbeler var! lapisde blocklar! pvpmadende blocklar! KONU GUNCEL

Faction un kralıyız diye geçiniyorsunuz fakat 3gb ram ile yüksek lige kafa tutarsanız saldırı yemeniz normal olabilir.

WhiteTigerr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faction un kralıyız diye geçiniyorsunuz fakat 3gb ram ile yüksek lige kafa tutarsanız saldırı yemeniz normal olabilir.

Öcelikle bu degerli yorumun için tesekkür ederim. Kraliz diye kendimizi motive ediyoruz kimseye siz kötüsünüz siz berbatsiniz siz mükemmelsiniz diye kimseye birsey demiyoruz.

CreeperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bu server in admini benim emeğim çok geçti fakat neden benim nicki yok ? -JassonPG