1.7.2 ve üzeri sürümler açılmıyor.

Seven_Panda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam Millet Ben Seven_Panda Foruruma Yeni Üye Oldum Çünkü Bir Yardıma Artık Ciddi Ciddi İhtiyacım Var Yoksa Kasayla Mönitörü Alıp Kafamda Kırmaya Başlayacağım ! Neyse Lafı Uzatmadan Sizlere Sorunum Var Bunu Bir Söyleyeyim :C
SORUN : Sistemim / Bilgisayarım (PC) 1.7.2 Üstünü Açmıyor Açıkcası Açılıyor Ekran Oyun Geliyor Fakat Nedense Ekran (Oyun Ekranı) Simyisah Ekran a Tıklıyorum Buton Sesi Geliyor Hani Multiplayer Ve Singleplayer (Çoklu Oyuncu Ve Tek Oyuncu) Butonlarınn Sesi Geliyor Fakat Ekran Simsiyah Basıyorum Basıyorum Hiçbirşey Yok Öylece Heryere Tıklıyorum Siyah Ekranın İçine Doğru Ama Nerdeee ? Açılmıyor Ekran Kartı Tahminen 652 MB Ve Markası : Nvidia GeForce FX 5 Series (Yani fx 5500) İşletim Sistemim : AMD Sempron(TM) Processor 3000+ İşk Başta 512 MB Ram'im Vardı Ama 1.5 Yaptırdım Sonrada Windows 7 Ultimate x32 Bit Kurdum Java Güncel Ekran Kartı Versiyon : 9.6.8.5 1.7.2 Den Ve Altından Başka Sürümler Açılmıyor Arkadaşlar Lütfen En Yakın Zamanda Yardım Gönderin.... PLsss

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driver'larının kurulu değil galiba.Kurulu değil ise kur.

Kurulu ise sitesinden driver'larını güncelle.

Seven_Panda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Abiciğim Team Vieweri Senin İçin Yüklerim Yarın 14:00 Da yani 2 De Aç Lütfen Skype Vereyim Direkt Açığım Skype : FPT | FullPandaTime || Adventure Group 'Adım Bu Eklersin Olmassa da Forumdan Gir 2 De Hem Skype Hemde Forumda Açık Olacağım Abi ...... Bu arada @Guena kardeşim dediğini Deneyeceğim ...

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Abiciğim Team Vieweri Senin İçin Yüklerim Yarın 14:00 Da yani 2 De Aç Lütfen Skype Vereyim Direkt Açığım Skype : FPT | FullPandaTime || Adventure Group 'Adım Bu Eklersin Olmassa da Forumdan Gir 2 De Hem Skype Hemde Forumda Açık Olacağım Abi ...... Bu arada @Guena kardeşim dediğini Deneyeceğim ...
o saatte stajdayım

Seven_Panda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@OsuranJIJEK Kusra Bakma Kardeş Sildim Tekrar Kurdum Mod yüklemek İçin Önceden Üstüne Javanın Java 8 .65 Yani SON sürümü kurulu Olsa Bile Sanırım Pc Biraz Eski Olduğundandır Zaten Para Yok Off Yaaa Seni kasada Alamayacağım :C