1.8 de isim değiştirme olacak mı?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Direkman 1.8'de gelcek kısmları Translate ediyim
Ad değiştirmeyi 1.8 sürümlerinden sonra açıcağız ki Server sahipleri yeni oyuncu formatına değitirebilmeleri için zamanları olsun.Bu değişiklikleri nasıl yapıcağımızı daha bilmiyoruz biz isim değiştirmeyi özgürce bedava olmasını istiyoruz ama oyuncunun her 5 dakikada bir isminizi değiştirmenizi istemiyoruz.

Bir şey değil :)

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsim değiştirebileceksin ama korsanlar Mojang'a bağlanamayacağı için skinin görünmeyecek.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Hayır O Korsanlar için

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Minecraft her basarilj program gibi full versiyonu zorunlu kilmadi, simdi de icinden cikilmiyor, crack oynamayan adam premium almiyor alanlar da crack oynayanlarin binde biri

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler 1.8 geldi peki nasıl değiştircez lütfen yardım edin adımı sevmiyorum ama sorun onda değil bende neyse beyler lütfen bi gösterirseniz çok sevinirim

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler 1.8 geldi peki nasıl değiştircez lütfen yardım edin adımı sevmiyorum ama sorun onda değil bende neyse beyler lütfen bi gösterirseniz çok sevinirim
Gelmedi herhalde.. Yabancı forumda da anlatan yok.. mojangın da sitesine grdim, minecraft sitesinide karıştırdım yok.. Gelmedi demekki ileri versiyonlarda gelecek bilmiyorum.. Update'de gelen özellikler arasına da koymamışlar.. :(