1.8 de isim değiştirme olacak mı?

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelmedi herhalde.. Yabancı forumda da anlatan yok.. mojangın da sitesine grdim, minecraft sitesinide karıştırdım yok.. Gelmedi demekki ileri versiyonlarda gelecek bilmiyorum.. Update'de gelen özellikler arasına da koymamışlar.. :(
o zaten 1.8in uptadesi değil minecraft mojangla birlikte çıkarıldı mojang duyurusunuda yaptı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaten 1.8in uptadesi değil minecraft mojangla birlikte çıkarıldı mojang duyurusunuda yaptı
Tamamda 1.8'e kadar gelmeyecek dediler.. Ama bu demek değildir ki 1.8de çıkacak diye bir şey yok dediler.. Dur senin için bi bakayım...........

• Username changes will not be available before Minecraft version 1.8. This does not mean that 1.8 is the release date for the username change feature.

Mesela başka şeylerde yazıyor orada.. Minecraft profile kısmından yapılacak.. Yani minecraft sitesinden..

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda 1.8'e kadar gelmeyecek dediler.. Ama bu demek değildir ki 1.8de çıkacak diye bir şey yok dediler.. Dur senin için bi bakayım...........

Mesela başka şeylerde yazıyor orada.. Minecraft profile kısmından yapılacak.. Yani minecraft sitesinden..
yapıldığı zaman orda yapılacak ama daha çıkm adı mı yani?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraft her basarilj program gibi full versiyonu zorunlu kilmadi, simdi de icinden cikilmiyor, crack oynamayan adam premium almiyor alanlar da crack oynayanlarin binde biri

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

Türkiyeden bahsetme zaten ._.[DOUBLEPOST=1409892226,1409892185][/DOUBLEPOST]
Korsan kullananlara yazık valla :D

Zengin ama gurursuz çocuk ._.