[1.8+][Madenci Robot]Command Block İcadı

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar,
İşte bu 1.8 de tasarladığım icadım
Biliyorum ki benzeri ArmorStand icatlarını Sethbling gibi kanallarda görmüşsünüzdür
Kullandığım Komutlar:
/entitydata (en önemlisi ArmorStand Ayarları)
/summon (Item spawnlama)
/gamerule (bazı küçük ayarlar)
/setblock (clock için)
Resimler

Video By @Mmtern
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Aslında yapılması güç değil sadece redstone clock ve entitydata gerisi hayal gücü sethblingin dominosu dans eden insanlar fln hepsi basit aslında

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aslında yapılması güç değil sadece redstone clock ve entitydata gerisi hayal gücü sethblingin dominosu dans eden insanlar fln hepsi basit aslında
Eh tabi kolay olacak. Ama sen yapay zeka yapabilir misin ? Minecraft redstone sistemi ile yapay zeka ? Misal seni takip edecek ama içine girmeyecek. Blok kıracak ve taşıyacak. Savaşabilecek. Önüne engel çıkınca etrafından dolanabilecek (Sonuncu biraz abartı oldu sanırım :S)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Eh tabi kolay olacak. Ama sen yapay zeka yapabilir misin ? Minecraft redstone sistemi ile yapay zeka ? Misal seni takip edecek ama içine girmeyecek. Blok kıracak ve taşıyacak. Savaşabilecek. Önüne engel çıkınca etrafından dolanabilecek (Sonuncu biraz abartı oldu sanırım :S)
Ben yapamayabilirim ama minecraft fizikleri buna izin verirse neden olmasın peki sen yapabilir misin??:ha:
/summon Wolf yap eğit kırmak taşımak dışında tmmdır :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Ben yapamayabilirim ama minecraft fizikleri buna izin verirse neden olmasın peki sen yapabilir misin??:ha:
/summon Wolf yap eğit kırmak taşımak dışında tmmdır :D
Köpek benimde aklıma geldi dedim neden daha önce düsünmedim sonra hatırladım ki düsünmüstüm ama köpegin kıracagı maden ya da agacın yanına gitmesini ve merdiven tırmanmasını saglamak daha zor...