[1.8+][Madenci Robot]Command Block İcadı

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Aynen çok zor olur Minecraftın gelişeceğini düşünürsek 1.9 gibi versiyonlar çıkarsa yeni olaylar gelebilir microsoft bu computercraft bile yapar :D

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Yapmanız imkansız olur.
Madenlerde otomatik dolaşması lazım o zaman.
Imkansız degil yolunu bulalı cok oldu(nasıl yapıldığını bilmedigim sey hakkında vaat vercek degilim) ve madenlerde dolasmasida bizim pesimizde olacak ama mesela bi yerde kömür var (kazmasi uzun sürer bi sürü var ama bırakasıda gelmiyor insanın :) ) ona kaz diyecez o kazarken biz dolasacaz daha sonra gelip alacaz onu

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Imkansız degil yolunu bulalı cok oldu(nasıl yapıldığını bilmedigim sey hakkında vaat vercek degilim) ve madenlerde dolasmasida bizim pesimizde olacak ama mesela bi yerde kömür var (kazmasi uzun sürer bi sürü var ama bırakasıda gelmiyor insanın :) ) ona kaz diyecez o kazarken biz dolasacaz daha sonra gelip alacaz onu
Senin peşinde dolaşacaksa yapılır :D
Ben sandım insan gibi madene inecek oralarda dolaşacak en iyi yolu seçip içeride canavarlarla savaşacak görünen madenleri alıp sana geri verecek.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Full yapay zekalı olması zaten imkansız o yüzden Controlable desek daha doğru olur çünkü full yapay zeka için yeni mob programlamak gerekir

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
D

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Bunu yapması basit Entity Horse üstüne yapmış Ben Böyle Tankta yaparım :) [60000 blocklu Domino yapıcak pm me (1 taş 3x2 olacak)]
Sevk Verecek İcatlar Lazım Kardeşim Biz Burada İşin Zorluğuna Değil Güzelliğine Zevkine Bakıyoruz.
Dans Eden Sistemde Binlerce Komut Bloğu Var Onunla Bunun Emeği Bir Olamaz Tabikide Ama İşlev Olarak Dans Ettirip Eline Ne Geçecek ?
Herşeyde Verilen Emeğe Değil Aldığın Zevke Veya Yaşadığın Hisse Bakmalısın.