birçok 1.14 sunucular aktif, açık olduğuna göre yeteri kadar plugin var sanırsam.1.14 yerine 1.13 tercih edebilirsin. 1.14 için pluginler vs. daha çok optimize değil, bildiğim kadarıyla.
birçok 1.14 sunucular aktif, açık olduğuna göre yeteri kadar plugin var sanırsam.
Ben şimdi 1 yıldır sunucu açmıyorum ve 1.8'den ilk defa üst sürüme yükseliyorum skript ile craftları düzenlemeyi biraz açar mısın bana ?1.14.4 , üstüne de skript ile eşyaların craftlarını düzenlersen tadından yenmeyecek bir survival olur.
1.14.4 ehmm..
bence 1.14.4 daha güzel olur
şu an araştırmadım eğer viaversion varsa 1.14 ve üstü sürümlerin sunucuya giriş yapabilmesini yapabilirsem yapıcam.1.14.4 aç
Ben 1.8 açarsam eğer dibine kadar bütün hileleri kapatmak için pluginler eklicem yetmiyorsa da yazdıracam. Hilelerden cidden gına geldi artık. Şikayetler zaten baydırıyor insanı.illet 1.8(hacker sürümü diyebiliriz. Çok hacker var. Ve bir süreden sonra amacı kalmıyor.)
Multithread?Güncellik her zaman iyidir, yeni sürümde multi-thread olduğu için pc'lerde kasma da olmuyor. Ama bana kalırsa tek sürüm açmak yerine ViaVersion ile çoğu sürüme girişleri aç. İnan, çok daha fazla kişi gelecektir.