1.8.X | KralMC - HardcoreFactions | Lapissiz - En Sağlam AntiCheat | oyna.kralmc.com

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuda AAC varsa lagsız ve bugsuz bir oyun oynamanın mümkün olmadığını söylemek lazım. Eğer AntiAura varsa ve config bulamadıysanız hileli bir ortama kucak dolusu selamlar. Market sistemi muazzammış gerçekten. Beni 2013 yılına döndürdünüz, teşekkürler.
0/10

erenduran16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda AAC varsa lagsız ve bugsuz bir oyun oynamanın mümkün olmadığını söylemek lazım. Eğer AntiAura varsa ve config bulamadıysanız hileli bir ortama kucak dolusu selamlar. Market sistemi muazzammış gerçekten. Beni 2013 yılına döndürdünüz, teşekkürler.
0/10
Belliki sunucuyu incelemeden yapılan bir yorum. Evet AAC kullanıyoruz. Girip test edin lag veya bug olup olmadığını? HARDCORE oyun modu için HARDCORE market :) Ya elinde vardır tamamını satarsın. Yada AÇ kalırsın :)

iTsNooty

Explorer
En iyi cevaplar
2
Sunucu biraz eski tip olmuş 4gb ram az değilmi sizce? Forum konusunu biraz daha uğraşıp güzel hale getirebiliceğinize inanıyorum.

erenduran16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu biraz eski tip olmuş 4gb ram az değilmi sizce? Forum konusunu biraz daha uğraşıp güzel hale getirebiliceğinize inanıyorum.
Eski tipten kastınız kullandığımız market/pluginler ise yeni EKSTRA market pluginine ihtiyacımız yok. Sunucuda oyuncu yokken neden 4GB Ram yetersiz kalsın ki? Hemde EKSTRA plugin kullanmıyor iken.