Sunucu sonuçta survival buildler survivala göre ideal bence, zaten oyuncuların işi warp ormanda fakat ilerleyen zamanlarda değerlendiricem bu mesajını. Teşekkür ederim yorum ve düşünceniz için.Sunucunuza ilk baktığımda "Wow!" dedim lakin sunucunuzdaki
yapıları gördükten sonra bittim. Sunucunuza acilen bir mimar almalısınız.
Böyle bir sunucuya böyle yapılar yakışmamalıdır.
Eski serverde yapmıştık onu fakat iyi olmadığını gördüm o yüzden tek orman ideal.Kellogj iki tane orman yapsan bunlardan birinde claimde pvp kapalı olsun ikinci ormandada claimde pvp açık olsun claimde pvp açık olması sıkıntı yaa ..![]()
Server Geçen sene 27 mayısta tekrar aktif olmustu 7 ay açık kalmıştı bir sebepten dolayı 2 ay önce kapattık şimdi karne günü iftardan sonra yeni bir şekilde sıfır haliyle aktif olacaktır.sw daha önce açıldımı bakımamı alındı yoksa şimdi ilk defamı açılacak
Spawnerleri madenden alabilirsiniz, ayrıca warp sp dende oyun parasıyla alabilirsiniz.Spawnerleri madenden alabiliyoruz dimi?
Sağol Furkan kardeşim.İşte aranılan sunucu! Bu camiada dost edindiğim tek kişi "Yalçın" Kardeşimdir. Başarılar kardeşim ALLAH Yar ve Yardımcın olsun.
Hayır, kaldığınız yerden devam edersiniz.Serverden çıkıp girdiğimizde yine spawndamı başlatıyor?
Atm Sistemi Ya Ormanda Soyarsın Yada Bankanı hesabını görürsnMerhaba sunucunuzu çok beğendim ve 3 gün sonra açılacağı için oynamak istiyorum ancak atm sistemi nasıl işliyor anlatabilirmisiniz ?
Merhaba sunucunuzu çok beğendim ve 3 gün sonra açılacağı için oynamak istiyorum ancak atm sistemi nasıl işliyor anlatabilirmisiniz ?