| 1.8.X | Play.HamSurvival.Com | Hayatta Kalma Sunucusu - KAPANDI!

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza ilk baktığımda "Wow!" dedim lakin sunucunuzdaki
yapıları gördükten sonra bittim. Sunucunuza acilen bir mimar almalısınız.
Böyle bir sunucuya böyle yapılar yakışmamalıdır.

OFFICIALKellog

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza ilk baktığımda "Wow!" dedim lakin sunucunuzdaki
yapıları gördükten sonra bittim. Sunucunuza acilen bir mimar almalısınız.
Böyle bir sunucuya böyle yapılar yakışmamalıdır.
Sunucu sonuçta survival buildler survivala göre ideal bence, zaten oyuncuların işi warp ormanda fakat ilerleyen zamanlarda değerlendiricem bu mesajını. Teşekkür ederim yorum ve düşünceniz için.
[automerge]1528004736[/automerge]
Kellogj iki tane orman yapsan bunlardan birinde claimde pvp kapalı olsun ikinci ormandada claimde pvp açık olsun claimde pvp açık olması sıkıntı yaa ..:)
Eski serverde yapmıştık onu fakat iyi olmadığını gördüm o yüzden tek orman ideal.
İlk hafta claimde pvp kapalı olur sonra açarız.

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
İşte aranılan sunucu! Bu camiada dost edindiğim tek kişi "Yalçın" Kardeşimdir. Başarılar kardeşim ALLAH Yar ve Yardımcın olsun.

AkdenizliM

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Survival Sunucularda Oynadıgım Ve Bağımlılık Yapan Sunuculardan İkincisi...

Yalcın Yaptı Yapacagını Efsane Sunucu... :) Pusudayız Brem

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba sunucunuzu çok beğendim ve 3 gün sonra açılacağı için oynamak istiyorum ancak atm sistemi nasıl işliyor anlatabilirmisiniz ?

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet iyi Çok beğendim açıkçası oynamak için sabırsızlanıyorum başarılar..
[automerge]1528201328[/automerge]
Birde bir şey daha söylemek istiyorum eyer ekleyebilirseniz yine banka sistemi olsa ama faizli olsa siz diyelimki bankaya 1000 yatırıyorsunuz 5 dakika sonra o para 1050 1060 felan oluyor öyle bir faiz plugini vardı siz ekleyebilirseniz eyer çok efsane olur yani ne kadar para yatırırsanız çektiğiniz para faizlenerek o kadar artar keşke böyle bir plugin yapsanız bir sunucuda görmüştüm ama kalmışmıdır bilmiyorum