bgencacat
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Saf, skyblock. Daha fazlasını yapmayacağım.bari tas kazınca eline gelsn o![]()
Saf, skyblock. Daha fazlasını yapmayacağım.bari tas kazınca eline gelsn o![]()
Hiç online kazanmadım ki. Bana düzgün oyuncu lazım. En azından Minecraft oynamasını bilsin yeter.Kardesm Yap İste Ne olucak Saf Olsunda Tas İcin Kaç Online Kaybettin?
Ya geldikleri gibi gitsinler, diyorum ya bana Minecraft oynamayı bilen bir kitle lazım. Hatta kayıtları bile onayla yapacağım yakında.işte tek tek gelip tas yüzünden sw yi bırakanlar var.!
Üşenen gelmesin alternatif mi yok.Ama kardesim Tas Kazmak ınsan usenır yanı tas kazmaya degılmı sen hıc usenmedınmı oynarken tas kazmaya?
Kilitidin tiviz virmiyiciğim bir kiç vilit için.Sen bi ayarla bak o sw nasıl doluyo bide butcen varsa factionda aç online artar![]()
Ortada bir başarı yok. Muhtemelen gelecekse de Türkiye'de gelmez. İnsanlar buyursun lapis kazsın. Bu sunucu bir şekilde açık kalmaya devam edecek oynamak isteyen herkes için. İyi yorumlarınız için teşekkürler ^^Konunuz Çok Güzel Tebrik Ederim Ayrıca Oyun Anlayışınız Gerçekten Çok Hoşuma Gitti . Malesef ülkemizde oyn oynamanın gerçek manasını ciddi anlamda yitiren skyblock sunucuları var. En iyi adalara bakıldığı zaman 3-4 günde 100 bin ada leveli yapılan bir suncudan nasıl zevk alarak oynuyorlar hiçbir Anlam veremiyorum. Sırf Para kazanmak için internetten haır mapler indirip günde 4-5 defa event yapıp skyblockda elmas blok dağıtan yada factionda koruma 8 koruma 9 zırhlar dağıtan serverler oldugu sürece bizim gibiler bir yerlere gelemiyecek malesef. Yenilik denilince insanların aklına kaçık şeyler gelmemeli oyunun dengesini bozacak şeyler gelmemeli fakat şu an vaziyet ortada gerçekten oynanası sererler 6-7 online çekerken anlam veremediğim şekilde 10 dk da herşeye sahip olunabilecek sunucular 60-70 kişi çekebilmekte.
Uzun lafın kısası Başarılarınızın Devamını Diliyorum Halen böyle oyuncuların kaldığını görmek beni cidden mutlu ediyor![]()
Kimse gelmiyorken çok sürmez oynamanız, daha dolu sunucu arayışlarında bulunmanız daha iyidir kendinizi șartlandırmayınOynadığım ilk sunucu. Gayet başarılı. Öyle ki diğer sunuculara bakma gereği duymadım :alay:
Kimsenin gelmemesi kötü oluyor cidden. Tek başına hiç zevkli olmuyor. Gayet hoş bir sunucu ama oyuncu eksikliği kötü.Kimse gelmiyorken çok sürmez oynamanız, daha dolu sunucu arayışlarında bulunmanız daha iyidir kendinizi șartlandırmayın![]()
Eh biraz eksiklerimiz var gibi işteKimsenin gelmemesi kötü oluyor cidden. Tek başına hiç zevkli olmuyor. Gayet hoş bir sunucu ama oyuncu eksikliği kötü.