{1.9.2} www.SKYBLOCKTURKIYE.com SAF SKYBLOCK

yoqq123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama kardesim Tas Kazmak ınsan usenır yanı tas kazmaya degılmı sen hıc usenmedınmı oynarken tas kazmaya?

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunuz Çok Güzel Tebrik Ederim Ayrıca Oyun Anlayışınız Gerçekten Çok Hoşuma Gitti . Malesef ülkemizde oyn oynamanın gerçek manasını ciddi anlamda yitiren skyblock sunucuları var. En iyi adalara bakıldığı zaman 3-4 günde 100 bin ada leveli yapılan bir suncudan nasıl zevk alarak oynuyorlar hiçbir Anlam veremiyorum. Sırf Para kazanmak için internetten haır mapler indirip günde 4-5 defa event yapıp skyblockda elmas blok dağıtan yada factionda koruma 8 koruma 9 zırhlar dağıtan serverler oldugu sürece bizim gibiler bir yerlere gelemiyecek malesef :) . Yenilik denilince insanların aklına kaçık şeyler gelmemeli oyunun dengesini bozacak şeyler gelmemeli fakat şu an vaziyet ortada gerçekten oynanası sererler 6-7 online çekerken anlam veremediğim şekilde 10 dk da herşeye sahip olunabilecek sunucular 60-70 kişi çekebilmekte.
Uzun lafın kısası Başarılarınızın Devamını Diliyorum Halen böyle oyuncuların kaldığını görmek beni cidden mutlu ediyor :)
Ortada bir başarı yok. Muhtemelen gelecekse de Türkiye'de gelmez. İnsanlar buyursun lapis kazsın. Bu sunucu bir şekilde açık kalmaya devam edecek oynamak isteyen herkes için. İyi yorumlarınız için teşekkürler ^^

Omicron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oynadığım ilk sunucu. Gayet başarılı. Öyle ki diğer sunuculara bakma gereği duymadım :alay: