1.Dünya Siber Savaşı

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çinliler cidden iyi eğitim almış amerikayı çok iyi özellikle sant louis midir ne o taraflarına buruyor amerikada başka eyaletdekinler sant louise vuruyor kendi ülkelerine bi garip :D

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çin teknoloji satmayı bitirsin ben o zaman görecem Amerikayı Almanyayı filan xd.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türk telekom bence saldırmaktan çok internetini geliştirmeli ttnetdeyken hız testi yapmıştım türkiyenin %95'inden daha yavaşsın demişlerdi bunu duyunca söve söve çıktım ttnetten başka yere geçtim ilk geçirdikleri saatte test yapınca %60'ından daha yavaş dediler daha iyidir şimdi yapsam %30 falan der heralde :D

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne sandınız...

Ülkeler artık aydınlanıp malca birbirine girişmek yerine Süpergüç ABD'ye saldırmanın daha akıllıca olduğunu düşünüyor.

NOT: Ben gerçek savaşlardan bahsediyorum...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gerçek değil o site hala anlayamadınız mı yahu yalan bunlar tamamen Random gerçekleşen olaylar ve JavaScript ile hazırlanmış bir oyun. Bunlara inanacak kadar saf olamazsınız ya.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek değil o site hala anlayamadınız mı yahu yalan bunlar tamamen Random gerçekleşen olaylar ve JavaScript ile hazırlanmış bir oyun. Bunlara inanacak kadar saf olamazsınız ya.
Öyle bir şey olsaydı site kapatılırdı amerika hükümeti tarafından sen saf olma bunlarin izlenmesi normal bir şey. Interneti icat edip internette dolaşa nverileri göremezmisin :D