ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Çinliler cidden iyi eğitim almış amerikayı çok iyi özellikle sant louis midir ne o taraflarına buruyor amerikada başka eyaletdekinler sant louise vuruyor kendi ülkelerine bi garip 
Samsung kore mali degil miydi benimki de samsungKuzey korede bilgisayar falan yasak değilmiydi ?
Güney koredir ._.Samsung kore mali degil miydi benimki de samsungama bilmiyom yasaklik boyutunu.
yanliz adamlar fena koyuyor
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
korkma abd de yıkılacak yakında süper güçlükten çıkıcakNe sandınız...
Ülkeler artık aydınlanıp malca birbirine girişmek yerine Süpergüç ABD'ye saldırmanın daha akıllıca olduğunu düşünüyor.
NOT: Ben gerçek savaşlardan bahsediyorum...
Ama tamda yeri yanikorkma abd de yıkılacak yakında süper güçlükten çıkıcak
Zaten siteyi kapatmadıklarına göre öyleGerçek değil o site hala anlayamadınız mı yahu yalan bunlar tamamen Random gerçekleşen olaylar ve JavaScript ile hazırlanmış bir oyun. Bunlara inanacak kadar saf olamazsınız ya.
bencedeGerçek değil o site hala anlayamadınız mı yahu yalan bunlar tamamen Random gerçekleşen olaylar ve JavaScript ile hazırlanmış bir oyun. Bunlara inanacak kadar saf olamazsınız ya.
ABD zaten bu kadar saldırı yiyor lan bu ülkeler her zaman saldırı yapamazlar bide telnet port 23 neymiş lan? Sence güvenlik gerektiren yerlerde windows mu kullanılıyolar sanıyorlarbencede
Anlamadım AçıkcasıABD zaten bu kadar saldırı yiyor lan bu ülkeler her zaman saldırı yapamazlar bide telnet port 23 neymiş lan? Sence güvenlik gerektiren yerlerde windows mu kullanılıyolar sanıyorlar![]()
Öyle bir şey olsaydı site kapatılırdı amerika hükümeti tarafından sen saf olma bunlarin izlenmesi normal bir şey. Interneti icat edip internette dolaşa nverileri göremezmisinGerçek değil o site hala anlayamadınız mı yahu yalan bunlar tamamen Random gerçekleşen olaylar ve JavaScript ile hazırlanmış bir oyun. Bunlara inanacak kadar saf olamazsınız ya.