100 TL Gerçek Para Ödüllü Sezonlar | play.SonSavasci.com | VIP Çekilişi !!! | EmekSkyBlock | --[2.Sezon] Aktif-- | 1.8 - 1.15.x |

BerkAkyl

now in hell!
En iyi cevaplar
7
Sunucu mimarisi güzel görünüyor ama konu tasarımı hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim kendinize daha güzel bir konu tasarımı edinseniz daha güzel reklam önemli ne de olsa. Başarılar.

Veux_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kurucular çok nazik edepli insanlar, ne yenilik istediysek getirdiler. Her gün yeni pluginler, sistemler getiriyorlar. Oyuncuların mutluluğu için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırlar. Sunucuya daha önceden girmediyseniz bir gelin uğrayın derim eminim ki iyi zaman geçireceksiniz.

Federalbey

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu hemen hemen yeni olmasına rağmen birçok şeyin eksiği giderilmiş durumdaydı. Hatta hiçbir bug ya da sorun yaşayabileceğimiz bir şey olduğunu görmedim. Yetkili kadrosu hemen hemen 7/24 online ve sürekli sunucuya bir şeyler ekleme peşindeler. Sunucu gün geçtikçe iyiye gidiyor, iyiye daha iyiye :)

Bu aradaa.. Emek skyblock arıyorsanız bence gelin hep beraber oynayalım, hele şu anki sanal market indirimi ve + %25 ekstra kredi kaçmaz! Hayatımda ilk defa bir minecraft sunucusunda viplik aldım, hiç pişman değilim :) Herkesi beklerim arkadaşlar ben çok sevdim burayı. İyi ki böyle bir sunucu kurma fikri ile yola çıkıp bu kadar güzel başarılara imza attınız. Bu sunucunun daha fazla online a ihtiyacı var :)

farmer1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
hocam yanlız emek skyblock arıyordum şu sitede kaç tane minecraft sunucusuna baktım bulamadım şurayı şans eseri gördüm ve deniyim dedim iyi ki denemişim :D effffffffsane

NeonMaster1

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Emek skyblock arayan herkese tavsiye ederim oynanış bakımından hem zorlu hemde gerçek emek isteyen bir server aynı zamanda oyuncuları ve dönen sohbetler çok kaliteli saygı çerçevesine önem gösteriliyor.Server ne kadar kalabalık olursa olsun adminler tek tek herkese cevap verip ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim yeni arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz :)

engincan66

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
10dkda milyoner oldugun skyblocklara gore cok guzel bır yer, ınsallah tutar cunku hak edıor burası bnce en kotu gırın bı bakn ortma cok guzel admnler ve oyunclar dayansma var :)

cigibigule

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kurucular gerçekten oyuncuların eğlenmesi için gerek maddi gerek ilgi her şeyde sınır tanımıyolar sezon ödülü gerçek para olarak 200 tl veren bir sunucu ve serverları o kadar kaliteli ki 0 lag bu kadar emek harcanmış tebrik ediyorum çok sevdim serverı

MinecraftGurmesi

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
yıllardır mineraftı severek oynarım ilk multiplayer serverlar çıktığından beri oynarım birçok skyblock şu an cıvıtmışken bu server emek adını hak ediyo her yiğidin harcı olmayan bir server oyuncuları cana yakın yeni başlayan arkadaşlara abartmadan destek oluyolar rehber ve adminleri server ve pluginler hakkında bütün detayları veriyolar büyük güzel bi oyuncu kitlesini hak eden bir server