Teknolojiyi insanlar ilerleteceği için insanlar bir süre sonra buna müdahale edip yön verecektir kendilerini olumsuz yönde etkilecek teknolojilere müsade etmeyeceklerdir sonuçta bu dünya teknolojiye değil onlara lazım olacak.Teknoloji ilerleyebilir ama ne şekilde ilerleyeceği belli olmaz.
Güzel bakış açısı ama niye başka gezegende hava free'mi100 Yıl sonra büyük ihtimalle başka bir gezegene yerleşicez.Ne kadar teknoloji gelişsede hava kirliliği ve küresel ısınma nedeniyle başka gezene gitmek zorunda kalıcağız.
şu an dünyaya %90 benzeyen bir gezegen bulundu,ama gidiş bayabir uzun olduğu için gidilmiyor.100 yıl sonra daha hızlanacağımızı hesaba katarsak,ya yolda olucaz yada gitmeye hazırlanıyor olucağızGüzel bakış açısı ama niye başka gezegende hava free'miyok yani ben bu olayı anlamıyorum ya yok neymiş marsa ağaç dikiceklermiş insanoğlu kendi dünyasına adam gibi ağaç dikemiyor daha hatta tam tersi yok ediyor.
Bizi Amerikalılar mı götürecekşu an dünyaya %90 benzeyen bir gezegen bulundu,ama gidiş bayabir uzun olduğu için gidilmiyor.100 yıl sonra daha hızlanacağımızı hesaba katarsak,ya yolda olucaz yada gitmeye hazırlanıyor olucağız![]()
60 yıllarında 2000 yılında roket kızlarla uzayda dolaşacağız derlerdi,80 yıllarında 2000 yılında cyborg dövüşleri izleyip neo tokyo da android kızlarla uçan arabamızla drift çekeceğiz derlerdi, 90 yıllarında 2000 yılında kıyamet kopacak derlerdi. Gel gör ki hiç biri gerçekleşmedi. Biz hala murat gilin damından atlayamıyoruz. Bu yüzyıl içinde dünyamız matrixe dönecek diyorlar. Acaba ne olacak? Murat gilin damından atlayabilecek miyiz? Büyük gizem devam ediyor...100 Yıl sonra büyük ihtimalle başka bir gezegene yerleşicez.Ne kadar teknoloji gelişsede hava kirliliği ve küresel ısınma nedeniyle başka gezene gitmek zorunda kalıcağız.
Hocam, burada bahsettiğiniz olay çoğu yerde yapılıyor zaten. Geri dönüşüm dediğimiz şey...Emin olun ki çöpler bir süre sonra sorun teşkil etmeyecektir eğer teknoloji daha hızlı ilerlerse ona da çözüm bulurlar ne bileyim çöpler kül olur veya çöp ile ilgili bir şeyler yapılır çöpü yok etmektense belki çöpü kullanıma sokarlar kullandıkça tamamen yok olan bir şey olabilir tıpkı araçlardaki benzin gibi satın alıyorsunuz kendisi bitiyor yok oluyor çöp içinde yapılabileceğini düşünüyorum.
Hayır ben gelişim hızı bakımından yorum yaptım, kişisel olarak değil.İlerleme kaydedenleri göstermiyorlardır yoksa insan bu hiç durur mu yerinde![]()