- 100 Yıl Sonra -

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepiniz doğru diyorsunuz fakat biz burda teknolojiden bahsediyoruz.Teknoloji ne yapmaz ki ?
Ama şuna kesin cevap verebilirim ki her geçen gün doğamız yok oluyor.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Teknoloji ilerleyebilir ama ne şekilde ilerleyeceği belli olmaz.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teknoloji ilerleyebilir ama ne şekilde ilerleyeceği belli olmaz.
Teknolojiyi insanlar ilerleteceği için insanlar bir süre sonra buna müdahale edip yön verecektir kendilerini olumsuz yönde etkilecek teknolojilere müsade etmeyeceklerdir sonuçta bu dünya teknolojiye değil onlara lazım olacak.

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
100 Yıl sonra büyük ihtimalle başka bir gezegene yerleşicez.Ne kadar teknoloji gelişsede hava kirliliği ve küresel ısınma nedeniyle başka gezene gitmek zorunda kalıcağız.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
100 Yıl sonra büyük ihtimalle başka bir gezegene yerleşicez.Ne kadar teknoloji gelişsede hava kirliliği ve küresel ısınma nedeniyle başka gezene gitmek zorunda kalıcağız.
Güzel bakış açısı ama niye başka gezegende hava free'mi :D yok yani ben bu olayı anlamıyorum ya yok neymiş marsa ağaç dikiceklermiş insanoğlu kendi dünyasına adam gibi ağaç dikemiyor daha hatta tam tersi yok ediyor.

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bakış açısı ama niye başka gezegende hava free'mi :D yok yani ben bu olayı anlamıyorum ya yok neymiş marsa ağaç dikiceklermiş insanoğlu kendi dünyasına adam gibi ağaç dikemiyor daha hatta tam tersi yok ediyor.
şu an dünyaya %90 benzeyen bir gezegen bulundu,ama gidiş bayabir uzun olduğu için gidilmiyor.100 yıl sonra daha hızlanacağımızı hesaba katarsak,ya yolda olucaz yada gitmeye hazırlanıyor olucağız :)

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
şu an dünyaya %90 benzeyen bir gezegen bulundu,ama gidiş bayabir uzun olduğu için gidilmiyor.100 yıl sonra daha hızlanacağımızı hesaba katarsak,ya yolda olucaz yada gitmeye hazırlanıyor olucağız :)
Bizi Amerikalılar mı götürecek :p

Hem o günleri gören çok az sayıda insan çıkacak. (Buradan)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
60 yıllarında 2000 yılında roket kızlarla uzayda dolaşacağız derlerdi,80 yıllarında 2000 yılında cyborg dövüşleri izleyip neo tokyo da android kızlarla uçan arabamızla drift çekeceğiz derlerdi, 90 yıllarında 2000 yılında kıyamet kopacak derlerdi. Gel gör ki hiç biri gerçekleşmedi. Biz hala murat gilin damından atlayamıyoruz. Bu yüzyıl içinde dünyamız matrixe dönecek diyorlar. Acaba ne olacak? Murat gilin damından atlayabilecek miyiz? Büyük gizem devam ediyor...

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
100 yıl sonra başka bir gezegene gitmek çok zor daha Türkler uzaya çıkamamışken 100 yıl sonra nasıl ve hangi teknoloji ile çıkacağız. Ülkemizde organik hoşaf değilde bilime yakın mantık ile uyuşan buluşlar olduğu zaman belki bir umut vardır. Ayrıca 100 yıl sonra başka ülkeler çıkarsa bizi çıkaracaklarını mı sanıyorsunuz ?

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Emin olun ki çöpler bir süre sonra sorun teşkil etmeyecektir eğer teknoloji daha hızlı ilerlerse ona da çözüm bulurlar ne bileyim çöpler kül olur veya çöp ile ilgili bir şeyler yapılır çöpü yok etmektense belki çöpü kullanıma sokarlar kullandıkça tamamen yok olan bir şey olabilir tıpkı araçlardaki benzin gibi satın alıyorsunuz kendisi bitiyor yok oluyor çöp içinde yapılabileceğini düşünüyorum.
Hocam, burada bahsettiğiniz olay çoğu yerde yapılıyor zaten. Geri dönüşüm dediğimiz şey...

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geçmişe baktığımız zaman, daima belirli bir durgunluk dönemi ardından hızlı bir gelişim gözlemleriz. Hatta geçmişte yaşayan insanlar bizden daha gelişmiş diyebiliriz. şu an durgunluk dönemi yaşayan biz, eskiler kadar ilerleme kaydedemiyoruz. Ama teknolojik birikimler var ve ben inanıyorum ki bu birikimler sıkışıp patlayacak ve teknoloji durgunluk sınırlarını aşacak. Bize bu patlamayı yaratacak isimler lazım. Düşlemek iyi bir başlangıçtır, bütün genç beyinler için.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Her şey teknoloji olacak bana göre. "Jetgiller" diye bir çizgi dizi vardı. Çok severdim. Onun gibi olacak gibi gözüküyor. Uçan arabalar yerine teleferik ile ulaşım olacağı söyleniyor. Sanırım başka bir ülkede projeye başlandı diye biliyorum.

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu düşündüğümü bir kaç arkadaşımın daha yanında dile getirdim fakat onlar tarafından çok saçma algılandı.

Ben 100 yılda elbet teknoloji konusunda çok büyük şeyler bekliyorum fakat en önemlisi doğa ve insanlar için olucak.
Nedense bir nüfus azaltma projesi bekliyorum, bu dünya için 7 milyar insan çok fazla nedense bilmiyorum fakat bence buna bir el atılcak.
Teknoloji olarak yapay zekanın ultra bir hale geleceğini biliyorum, bugünlerde bile zaten çok gelişmiş durumda.

Uzay ve evren konusuna gelirsek;
Daha bir karadeliğin fotoğrafını bile çekememişken 100 yılda başka bir gezegende kloni kuracağımızı hiç zannetmiyorum.
Elbette NASA basına açıklamadan çok büyük şeyler başarmıştır arka planda fakat bunların ne olduğunu bilmediğimiz için de kesin bir şey diyemiyorum.

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şahsen dediğiklerinizi değerlendirdim dediklerinizi DORAEMON adlı çizgi filmine benzedi.Ama ilk bölümü.