1300 TL pc

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arttıramam) enkötü 1400 TL olur bana yeter o pc CS go playerim güzel fpsli bir PC bence yeterde artar bile

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Akrabalardan biraz daha kasılmaya çalış :) Okul harçlığını falan biriktir 1500 TL yap Technopat'ın bir videosunu bahsediliyor PC Toplama.İyi Günler.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akrabalardan biraz daha kasılmaya çalış :) Okul harçlığını falan biriktir 1500 TL yap Technopat'ın bir videosunu bahsediliyor PC Toplama.İyi Günler.
Aga bu bilgisayar TechnoPat'ın 1500'lüğünden daha iyi değil mi ya ._. Benmi yanlış hatırlıyorum bence bu 1300'lük daha iyi ondan. Bence al bunu baya iyi fiyatına göre ._. Ben bunun özelliklerinden düşük PC'leri 3 Milyara satılırken gördüm. Aradaki tek fark yazı yok Caspermiş, yok Asusmuş.

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aga bu bilgisayar TechnoPat'ın 1500'lüğünden daha iyi değil mi ya ._. Benmi yanlış hatırlıyorum bence bu 1300'lük daha iyi ondan. Bence al bunu baya iyi fiyatına göre ._. Ben bunun özelliklerinden düşük PC'leri 3 Milyara satılırken gördüm. Aradaki tek fark yazı yok Caspermiş, yok Asusmuş.
Ama o Intel ve MSI bence o daha performanslı olur ^

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ben o sistem özelliklerini ben hiçbiryerde 1300 tlye görmedim.Ben olsam almam güvenemem.Yinede sen bilirsinin

Dostum şimdi araştırdım o fiyatları tutuyor ben nvdia kullanıcısıyımda inanamadım ilk başta :D sorry