14 Yaşında Birisi Olarak Yayın Yapıyorum, Tavsiye Lazım

WIAZT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepsini okudum, cevap yazanlara teşekkürler.
Son 15 dakika
twitch.tv/wiazt

Yukarı!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sürekli evet arkadaşlar vb. demeyiniz. Facecam olmalı. Arka plana çok yüksek olmayacak şekilde cızırtısız bir müzik koymanız gereklidir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer sesiniz çok ince çıkıyorsa ses değiştirici kullanabilirsiniz.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu belirteyim, facecam koymalısın. Net. İzleyici çekmek için eğlenceli videolar ve reklamlar yapmayı unutmamalısın. Forumumuzda belirli bir ücret karşılığı reklam yapılabilmekte ve anasayfa da reklamınız görüntülenilebilmektedir, ancak bütçeniz buna yetersiz kalıyorsa Youtube kanalları bölümümüzden reklamınızı yapabilirsiniz.
Kanalınızda yapılan çekilişlerinde izleyici kitlenize katkısı bulunmakta tabii ki.
Şimdilik diyeceklerim bu kadar, facecam'sız oyun videoları ne yazık ki fazla izlenmez.
İyi forumlar.. :)

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin. Bir yayında şunlar olmalı:

Kaliteli Görüntü
Fon Müzik (Çok kısık düzeyde.)
Kesinlikle ve Kesinlikle kaliteli bir facecam, greenscreen ve ışıklandırma
Yüksek bir bağlantı hızı (Malum yayınlarda yüksek hız şart. Bir yayıncıya önerim SuperOnline Fiber'dir.)
Ve tabii kiiiii KALIN BIR SEEEEĞHSHSHSS

Sonuncusu şakaydı. Sesin ince ise hiç kalınlaşmayacak değil.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bak. Bu benim YouTube kanalım. Ben de 13 yaşındayım ve mobil oyun videoları çekiyorum. Görünürde olan ilk video ile son videodaki sesler birbirine kesinlikle benzemiyor. Farketmiyorsun, ancak sesin her geçen gün kalınlaşıyor.

Ayrıca kesinlikle umutsuzluğa kapılıp pes etme.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence sizin yaşınıza göre çok gereksiz bir girişim.Piyasa çok uzun süre önce belli yayıncılar tarafından sahiplenildi,geleceği belli olmayan bir işe bu kadar erken yaşta girip kafanızı bulandırması sadece geleceğinize yapacağınız bir baltama olacaktır,tam gençlik döneminde meslek seçimi zamanında bu tür şeylerle ilgilenmeyin bence.