Sihk cumhuriyeti , Rohan cumhuriyetinden yardım ister[DOUBLEPOST=1422633214,1422633129][/DOUBLEPOST]"COK GÜCLÜ BİR ŞARAPNEL TOPU İCAT EDİLİR KALE SURLARINDA KULLANILINCA , KALE ONARILAYAMAYACAK HALE GELDİ"Easterling Mızrakçıları 3 metrelik mızrakları ile falanks düzenine geçerek küçük kayıplarla düşman süvarisine ağır hasar verir ardından kale surlarına çekilir ve surların tamirine yardımcı olur.
"Rhun krallığının okcuları şehrin altından giran piyadeler ile yok edilir"Rhun Krallığı, kale duvarlarına çıkarak Sihk Cumhuriyetinin kuşatma hattını yaracak bir ok yağmuru başlatır *Kağan Hanlığından yardım ister
*Önceki mesajda falanks duvarı editlemesi yaptım bu kısım şu anda gerçek olamaz"Rhun krallığının okcuları şehrin altından giran piyadeler ile yok edilir"
Rohan kabul eder.Rhun Krallığı, Rohan'a Barış Anlaşması teklif eder. Krallıkta asker sayısı arttırılır ve 10 bin mızrakçı daha eklenir.
"toytonlar arkadan saldırırken okcular tarafından infaz edilir" "rhun hanlığı siperdeki sihk askerleri yerine güclü toytonları vururlar"Kağan Hanlığı elindeki 1.000 Toytonla yardıma gider. (toyton çok güçlü atlı birliği)
falanks ha o zaman gizli silahlarımızı kullanacağız[DOUBLEPOST=1422633540,1422633479][/DOUBLEPOST]"Tam 3'tane olan planer okcularını kullanırlar" "Planörler dağdan iktirilerek ucmaya başlarlar - yukardan ok geldiği icin surlardaki askerler ölürler bazıları kacmayı başarır ancak vurmak zordur"*Önceki mesajda falanks duvarı editlemesi yaptım bu kısım şu anda gerçek olamaz
bu ordunun morali ne ara düştü 3 birim cekildi diye ordumu cekilecek?Geri kalan toytonlar çekilir ve ateş topları ile ateş edilerek ordunun büyük kısmı yok edilir. Sihk ve Rohan askerlerinin moralinin düşmesi nedeniyle geriye kalanlar savaşmak istemez ve geri çekilmek isterler.
Rhun Krallığı kaleden geri çekilip kendi toprağına dönmüştür*falanks ha o zaman gizli silahlarımızı kullanacağız