1999 Daki Büyük Depremde Güneş Tutulmasının Aynısı Olcak ve Dünya .... İÇERDE

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Allah büyüktür, Her şeyi Allah bilir. Biz burada kesin bir şey söyleyemeyiz. Umarım ölmeyiz. Allah'ın gücü kudreti sınırsızdır ondan hep birlikte istersek ölmeyiz...
Adam olayı özetlemiş bir astrolog keko gelmiş hepiniz ölecek diyor inanıyorsunuz bırakın bu işleri yok efendim yay burcu geberecek falan filan

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
La ne canınızı sıkıyorsunuz, ölümden kaçılmaz eğer şu an ölürsem gideceğim yeri biliyorum. Rahat olun takmayın kafanıza zaten bir gün öleceğiz. Ha bugün, ha yarın ne fark eder. Ayrıca yazıya Allah'a dua ederek başlamışsın ancak yazıda burçlardan falan bahsetmişsin, hiç hoş olmamış. Ayrıca ben inanmıyorum böyle olacağına ölüm olup olmayacağını sadece Allah bilir ''Toplu ölümler olabilir'' diyenleri soy devam ettiricinize takmayın.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalama her şeyi Allah bilir diye geçiştiremezsin o zaman gündüzden sonra gece gelir de deme Allah'ın işine karışılmaz belki Allah istemez ve gece olmaz? Bilim insanları kendilerince tahminde bulunmuş buna da saçma sapan bahaneler uydurmayın.
benim bahane uydurduğumu sanıyorsan allah diyip geçtiğimi düşünüyorsan bende hata yok sende var allah isterse anında olur allah istemese o bilim adamlarına beyin koymaz yani allahın işine kimse karışamaz ve bu arada bu aralar bilim adamları saçmalamaya başladı tamam hava durumunu öğrenirsin ama bu ne ? bu deprem yani doğal afet kimse bilemez ne zaman olacağını nasıl trafik kazalarında kimse bilemiyorsa doğal afette bilinemez bunu kafaya soksunlar artık bir de türklerde var işin içinde yahu ne kadar cahiller allahın işine karışılamayacaklarını bilmiyorlarsa onlarda 1 gram beyin yoktur
edit:
güneş tutulması aynı olacaksa deprem olacağının bir anlamı yok nerden uyduruyorlar ona bakılırsa her zaman sabah veya öğlen akşam deprem olduysa o zaman her gün deprem olur
bu arada onların zaman makinesi olsa aynı olacağını bilirler[DOUBLEPOST=1426609290,1426609025][/DOUBLEPOST]
La ne canınızı sıkıyorsunuz, ölümden kaçılmaz eğer şu an ölürsem gideceğim yeri biliyorum. Rahat olun takmayın kafanıza zaten bir gün öleceğiz. Ha bugün, ha yarın ne fark eder. Ayrıca yazıya Allah'a dua ederek başlamışsın ancak yazıda burçlardan falan bahsetmişsin, hiç hoş olmamış. Ayrıca ben inanmıyorum böyle olacağına ölüm olup olmayacağını sadece Allah bilir ''Toplu ölümler olabilir'' diyenleri soy devam ettiricinize takmayın.
aynen burca bende inanmıyorum ve ha bugün ha yarın ölüceğiz lafını beğendim

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
benim bahane uydurduğumu sanıyorsan allah diyip geçtiğimi düşünüyorsan bende hata yok sende var allah isterse anında olur allah istemese o bilim adamlarına beyin koymaz yani allahın işine kimse karışamaz ve bu arada bu aralar bilim adamları saçmalamaya başladı tamam hava durumunu öğrenirsin ama bu ne ? bu deprem yani doğal afet kimse bilemez ne zaman olacağını nasıl trafik kazalarında kimse bilemiyorsa doğal afette bilinemez bunu kafaya soksunlar artık bir de türklerde var işin içinde yahu ne kadar cahiller allahın işine karışılamayacaklarını bilmiyorlarsa onlarda 1 gram beyin yoktur
edit:
güneş tutulması aynı olacaksa deprem olacağının bir anlamı yok nerden uyduruyorlar ona bakılırsa her zaman sabah veya öğlen akşam deprem olduysa o zaman her gün deprem olur
bu arada onların zaman makinesi olsa aynı olacağını bilirler[DOUBLEPOST=1426609290,1426609025][/DOUBLEPOST]
aynen burca bende inanmıyorum ve ha bugün ha yarın ölüceğiz lafını beğendim
Hayatımda senin kadar cahiliyle ilk defa karşılaşıyorum. "Allah'ın işine kimse karışamaz" diyorsun deprem tahmini yapmak Allah'ın işine karışmakmı oluyor asıl beyinsiz olan sensin gelmiş ilköğretim-lise diplomanla bilimsel çalışmalara-bilim adamlarına çamur atıyorsun.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey olmadı. Sınav çıkışı güneşe öküzün trene baktığı gibi baktım gayet normaldi cenaze namazında baktık abimlerle yine bir şey yoktu mezarlıkta da baktık yine bir şey yoktu güneş neden tutulmadı?