madem öyle tahmin yapıyorlar gidin deprem çantası falan filan hazırlayın desinler insanları niye bu kadar korkutuyorlar tamam tahmin yapsınlar belki aynı deprem olmayacak kim bilir belki daha şiddetli veya biraz sarsıntılı geçecek desinler 1999 daki gibi niye desinler belki kimse bilmiyor depremin hangi şiddetle olacağını 1 derece mi yoksa 5 derecemi olduğunu söylesinlerHayatımda senin kadar cahiliyle ilk defa karşılaşıyorum. "Allah'ın işine kimse karışamaz" diyorsun deprem tahmini yapmak Allah'ın işine karışmakmı oluyor asıl beyinsiz olan sensin gelmiş ilköğretim-lise diplomanla bilimsel çalışmalara-bilim adamlarına çamur atıyorsun.
Şuanki teknolojiyle 1999 daki teknoloji aynımı hem depremi tahmin etmek hop diye olacak bir şey değil.madem öyle tahmin yapıyorlar gidin deprem çantası falan filan hazırlayın desinler insanları niye bu kadar korkutuyorlar tamam tahmin yapsınlar belki aynı deprem olmayacak kim bilir belki daha şiddetli veya biraz sarsıntılı geçecek desinler 1999 daki gibi niye desinler belki kimse bilmiyor depremin hangi şiddetle olacağını 1 derece mi yoksa 5 derecemi olduğunu söylesinler
Kar yağdığındandır :'( git googleye kar neden yağar yaz .Bilim adamları onu çok uzun zaman önce açıkladı.konuyu dağıtmak olmasın bilim adamları şunuda çözsün
bizim oturduğumuz yere kar yağıyor![]()
öylesine yazdım sadece yoksa neden olduğunu biliyorumKar yağdığındandır :'( git googleye kar neden yağar yaz .Bilim adamları onu çok uzun zaman önce açıkladı.